Saturday, March 31, 2012

Jamie Oliver på Campadre

Jamie Oliver är en av dealsen som finns på Campadre just nu. Jag beställde precis skärbrädan för 299kr istället för 459kr. Andra kampanjer just nu är 70% på SNÖ of Sweden, 50% på Kosta Boda, 67% på Humanity (som bl.a. Elina alltid har på sig).


Inom några dagar kommer bl.a. Abecita, Orrefors och Dyrberg/Kern.

NYA KAMPANJER VARJE DAG Skandinaviens största shoppingklubb. Eftertraktade märkesvaror inom mode, livsstil och inredning upp till 70% under ordinarie pris.

 Just nu är det också FRI FRAKT :)

xoxo, 
Vicky

Hit for Spring/Summer 2012

I think that a must-have for these up-coming seasons this year are a pair of colorful sunglasses. We all tend to like our black and browns. and maybe whites, but for this season I totally recommend everyone to buy a pair of colorful shades. I ordered these RayBans that are so out of my comfort-zone. Firstly they are purple, I don't really do colors when it comes to shades (shutter-shades don't count), and secondly, they are quite small - and you guys that know me, knows that I love it HUGE. But I'm already kinda in love with this pair after only two days.
xoxo, 
Vicky

Limpistolen och Jag

Jag är helt död. Kom precis hem efter att ha varit hemma i ca 10 minuter sammanlagt idag. Först var jag och fixade lite ärenden inne i stan och käkade lunch på Redfellas (ABC med mozzarella istället för bacon) och sen klockan halv 3 har jag befunnit mig i min lägenhet och fixat och donat. Ett antal timmar gick åt mosaik och limpistol. Blev lite limmad och bränd ett antal gånger, men nu sitter kantranden där den ska i svart mosaik. Och eftersom det inte skulle vara någon fog, så fick man först dela hela mosaiken 1x1cm för sig och sen limma en efter en på en sträcka på nästan 5m... Känns som om jag borde ha tagit en hantverkare till detta precis som vi gjort för större delen av lägenheten, men "jag kan själv" gick före idag..hehe..

Sen har jag fixat med lite andra saker, packat upp glas och porslin osv. Ska bli så skönt att flytta in snart. Typ bara internet som måste bli inkopplat, så kan jag flytta in :) Nu är det bara smågrejjer som ska fixas. Vi väntar på mosaik till köket, som inte räckte, då jag bestämde mig för en annan design och den beställs från Italien, så det tar tid :/ Men det är sådant man kan göra när man redan bor där jue :) Inte så farligt att ha folk springade hs sig, hantverkare är ju snabba på att fixa :)


Så, NEJ, jag ska inte ut någonsatns idag, håller på att ladda ner The Ultimate Fighter från inatt. Dominick Cruz är jue en av lagledarna, så det är extra nice att kolla. Jag älskar den killen, helt fucking amazing!
xoxo,  
Vicky

Friday, March 30, 2012

More shopping

Ja, vad kan jag säga. Jag har svårt att låta bli helt enkelt. Och idag så beställde jag hem lite saker från ASOS igen...
Mango
Baby Phat
Mischa Barton
xoxo, 
Vicky

Diesel for this Summer

 Nu har mina bikinis från Diesel kommit :) Känns som detta kommer vara vad jag kommer springa runt i under sommaren. Den mörkgröna Burberry-bikinin får nog hänga med en säsong till dock :)
xoxo,  
Vicky

Thursday, March 29, 2012

Welcome to Planica! :) - Wednesday


Jag vet att alla hade önskat inlägget på engelska, men though luck, de får använda Google Translate ;)

Blev ingen sömn natten innan, då jag hade ett supertidigt flyg från Berlin klockan 6.45 på morgonen (fotot är från typ 5.30 på morgonen....) , så gick Follow Me transporten redan klockan 3 på morgonen från Szczecin. Taxin hämtade mig 2.40. Flög först Berlin Schönefeld - Köln/Bonn där jag hade typ 3h innan flyget till Klagenfurt avgick. Köln/Bonn är typ den sämsta flygplats som finns om man har tid att döda. Inga bra caféer eller restauranger att sitta på, inga eluttag och skitslött internet (gratis var det iaf).

När jag landat i Klagenfurt så kom David och hämtade mig. Bra med personlig chaufför...hehe... Körde mig till vårt pensionat för de kommande 5 nätterna i Kranjska Gora och jag la mig direkt för att sova i ca 2h innan Iskrus ringde och väckte mig. Runt 19 dök Iskrus och Ania upp, skitsura för att de fick paya 60€ för taxin från Villach, vilket ja, var en överdrift, men men... Vi stack till Kotnik, pizzerian som ALLA går till med den bästa pizzan som finns som heter Antiskleroza. Finns en nackdel dock, sjukt mycket vitlök, så har man planer på att hångla efteråt så får man nog ta med sitt objekt dit och trycka i honom lite också...haha...

På kvällen bev det VOPA pub som hade karaokekväll :P Vissa av våra kompisar ställde upp..haha.. Vissa var bra, vissa var mindre bra ;) Blev dock som vanligt en ganska kort kväll. Man måste jue vara fit för resten av nätterna ;) 

To be continued...

xoxo,  
Vicky

Djungelns Drottning

Ser ni programmet på kanal 5? Jag är något besviken på deltagarna, hade varit roligare med folk man "kände", d.v.s. större bloggare eller iaf mer kända. Lina tycker jag är helt underbar hon var väl med i det där programmet på SVT om bortskämda ungar. Aliette är jue Baby Senorita och Paulina var också med i den där bortskämda ungar serien, men vem fan är resten? Annie har jag stött på någonstans i bloggosfären, men resten?

För att komma med i programmet verkade kravet vara att ha så stora och groteska läppar som möjligt. Inte för att vara taskig, men tjejerna ser jue fan värre ut än Isabel Adrian (Svenska Hollywoodfruar), Taylor Armstrong (Real Housewives of Beverly Hills) eller Åsa (Svenska New York Fruar). Pischa & Annie är värst. Och på bilden nedan ser hennes läppar ändå förhållandevis bra ut....

Men tycker de att det är fint så...

xoxo,  
Vicky

Won some cinema tickets :D

Ibland har man lite tur. Det dök ner 2 stycken fribiljetter till Jack & Jill från SF idag som jag vunnit. Jag älskar Adam Sandler, så kommer säkert vara en riktigt bra film. Är annars inte superglad i komedier, eller ja, jag tycker många bara är så utflippade att det blir tråkigt (jag tycker t.e.x. inte alls att "Baksmällan"-filmerna är något. Skittråkiga, eller ja har bara sett den första på flyget till Dubai, men ja gillade den inte det minsta), men Adam Sandler, det är en skådis, älskar typ allt om han gör. Big Daddy är typ en av de bästa komedier som gjorts!

 Katie Holmes har den andra huvudrollen i denna film. 
En man blir tvungen att ta hand om sin tvillingsyster när hon kommer på besök till Los Angeles. Problemet är bara att hon vägrar åka hem.

Någon som sett den redan?
xoxo,  
Vicky

Stocked Up

Påskmust. Jag är alltid lika sur när jag inte kan hitta någon Julmust Light i butikerna längre, men knappt en månad senare dyker som tur är påskmusten upp. Jag var inte speciellt glad i drycken som liten, men nu dricker jag den som en galning. Och ja, Light måste det vara. Inte för att lighten inte innehåller några kalorier utan för att den är godare. Den vanliga tycker jag är alldeles för söt. Har laddat upp med 10 flaskor nu...lär väl räcka fram till påsk, sen blir det dags att springa till affären igen :P

Gillar ni påskmust?

xoxo,  
Vicky

Daily


Top: Mango
Shorts: H&M
Leggins: Twilfit
Tee: H&M
Sunglasses: Marni for H&M 

xoxo,  
Vicky

Wednesday, March 28, 2012

More Marni to the people

Jag har gått och blivit något crazy i Marni-kollektionen. Ja den tog slut direkt typ i Sverige i butik (men finns fortfarande några items kvar online, jag kan tipsa om långklänning, plattåsandaler, smycken), men jag var jue i Polen, så hade tillgång till det mesta. Det sista jag köpte var de übersnygga solglasögonen (fick iofs skriva upp mig på paret i skyltfönstret :P). Marni är enligt mig verkligen en hit, supersnygga saker och kvalitén är verkligen bra.
xoxo,  
Vicky

We had some lovely days in Planica


I'm lazy to write a report, I know. SORRY. But it will come :)

On friday, before noon the girls were really hang-over. I myself was not, don't know whay, I really don't have a clue, because the night before was...AWESOME and long. I was drinking my latte and the girls went alcohol with beers (or Iskrus started with coffee and ended with beer :P) ...very classy ;)

This is what Iskrus wrote about it in her blog:
In the evening Yana visited us and we went to Vopa of course. They didn't want to open the disco, but we kinda forced them to do it because sitting upstairs was just pointless. I was wearling my pink dress, which seems to be really unlucky one. After one shot of Sambuka, I was feeling sooooo sick. But after I came back to myself we found nice Ger-Swiss company and spend bigger part of the party with them. I left the party round 2am, I went home, washed my make up and put on my pajama and 20 minutes after Ania and Vicky came home with gests. I was sooooo pissed off!!!! They were really funny while walking in Vicky's 20cm pumps but I really wanted to sleep. After all I was mom Cristina, Ania was father and Vicky was sister of one of the crazy guys. They left at 4 am but luckily on Friday we could get up later cause we had to leave home at 1pm. Before the competition we grabbed a coffee in the 'city centre' of Kranjska and we had really nice time just lazing and fooling around in the sun.

xoxo, 
Vicky

Spring 2012 Nails

Pasteller är väldigt inne denna våren. När det gäller naglar så är det främst enhetliga naglar som gäller. Något som jag märkt kommer mer och mer är dessa graffitti naglar. Jag hade det runt Halloween bl.a. Tycker dock personligen att det blir lite mycket att ha på alla naglar, att effekten blir mindre. Samtidigt är jag inte förtjust i enfärgade naglar, vet inte varför, men jag har svårt för det. 

Tur att manikyr i Polen är mycket billigare än i här, typ 1000kr hade mina besök gått på under loppet av 9 dagar i Sverige :P

Vitt tycker jag dock är ett tecken på vår, så tyckte att denna combo för mina nails var perfekt. Sjukt svårt att håla vita naglar fräscha och fina i mer än några dagar :/

Har köpt hem Revlon's Baby Pearl, som jag tänker måla på nu i dagarna. Pastell, men med lite metallic i :)

xoxo, 
Vicky

Fästingsäsongen har officielt börjat

Idag fick jag plocka ut Trewor's första fästing för säsongen :/ Så det är dags att köpa ett fästingshalsband och sätta på. Usch, hatar dessa små odrägliga kryp eller vad de heter.

xoxo,  
Vicky

Tuesday, March 27, 2012

Ill...

Sorry for the bad updating, but I've been really ill. Food-poisoning probably. Yesterday I didn't even go out of bed (well, except from visiting the loo quickly in need). Frankly slept for 36h, no joke. And today I still fel under the weather, but got some drinks down and a litle bit of food. Hope to be back fully tomorrow.

xoxo,  
Vicky

Maybelline Fit Me

Put your make-up on right, especially your powder.
xoxo,  
Vicky

Sunday, March 25, 2012

Kitchen shopping

Blev lite saker på IKEA idag. Stolar till köket och två skåp som fattades och sen lite smågrejjer. ÄR persoligen inte helt frälst i IKEA, ska jag handla åker jag mycket hellre till XXXLutz som har mycket bättre, snyggare och mer prisvärda saker tycker jag. IKEA är tråkigt och de flesta möbler är typ i skitkvalitée, men visst finns det en del som är snyggt. Är jue helt frälst i mitt kök bl.a :P

xoxo,  
Vicky

Saturday, March 24, 2012

Time for girls night

xoxo, 
Vicky

Deals in Slovenia

This is something that was on the table in Slovenia.
One visit at a whorehouse all inclusive for 200€/person.  Inckudes: two times one women for half an hour. Entry, all beverages, well-being, food and taxi both ways.
xoxo,  
Vicky

Thursday, March 22, 2012

Back in Sweden & Planica singing

I'm back in Sweden, so finally I will give you proper updates :) Planica story coming up of course with videos and pics so be sure to check in :)

Here's one video from the first night in VOPA. Enjoy!

xoxo,  
Vicky

Wednesday, March 21, 2012

Make-up free

Ibland känner vi oss så pass bra att make-up känns överflödigt. Det som jag personligen tycker är roligt med det hela är att i dessa lägen har man lågt ifrån superrent och snyggt stylat hår, ens krull liknar snarare något bed head, än "straight out of the hair salon". Men det är härligt att känna sig nöjd ibland med det man har. Lite high lighter (Guerlain Precious Light såklart :P) och så är man ready to go.

Har precis varit på Beautiful Skin och fått en timmes RF behandling och nu sitter jag på Galeria Kaskada i Szczecin, på Starbucks och dricker min Skinny Frappuccino.
xoxo,  
Vicky

The songs over and over again

These 4 songs were going on and on and on in Planica:



I'm still in Poland, going back on Thursday, then the updates will be better again :)
xoxo,  
Vicky

Saturday, March 17, 2012

Team Area Party

Planica is amazing and the Team Area Party was perfect as always ♥
Here are 4 pics, coming (much) more  in th soon future :)
Szczepan, Evelyn, Elina, I
I, Andrea, Sara
I & Yana ♥

xoxo,  
Vicky

Friday, March 16, 2012

Hill competition

What a lovely weather we had here in Planica today :)

xoxo,  
Vicky

Thursday, March 15, 2012

Planica paaaartyyyy

Kasia, Yana, Ania, I
I've already ruined 3 pairs of stockings..haha...  See you in VOPA!

xoxo,  
Vicky

RIP Atos


Igår fick Atos somna in :( 


xoxo,  
Vicky

Wednesday, March 14, 2012

Hur du träffar en rik man, Del 3

Nu har Elina publicerat följande del på hur man träffar en rik man. Enjoy! Har ni missat de tidigare, så kommer de här igen :)








xoxo,  
Vicky

At Berlin Airport at 6AM

Waiting for my flight to Cologne. Flights that dearture so early as 6.45AM sucks! Had a rough night, like no sleep, this looks good for Planica.... Already before it started the lack of sleep is there...

xoxo,  
Vicky