Friday, June 29, 2012

Stampad på och slagen av en thailändska

Det blev jag minsann idag. Thai massage. Fy fan vad stel jag är i vissa delar efter boxpass i onsdags, jag skrek..haha... Den lilla thailändskan "men jag väger jue inte ens 50kg"...haha... Så söt. Sjukt skönt var det iaf och nu känner jag mig mucho bättre :) 
 

xoxo, 
Vicky

Inget Midsommar väder inte

Och här kommer lite fler foton innan jag åkte i poolen och innan kameran pajjade..hehe...
 Klänning: STOCKH LM, Jeansjacka: Bondelid
 finisar ♡

Se de andra videona och fotona HÄR.

xoxo, 
Vicky

Fick min Botox i pannan

Bye bye rynkor :) Som jag berättat för er innan så har jag rynkor i pannan som jag HATAR. Ja, det är inte mycket "Det är inte mycket du har, men som du vill" - som min injektionssköterska sa.

Det som förvånade mig mest och som jag inte visste om var att det faktiskt dröjer 3-10 dagar och ibland upp till 2 veckor innan man får fullt resultat. Visste ni det? Nedan har ni en före video, och sedan videon där jag får botox, och en efter video kommer under veckan där man får se resultaten och om jag är nöjd ;) 


Dessa videos har funnit uppe tidigare, så de har vissa av er kanske redan sett:
Här behöver jag Botox:

Precis innan jag gick för att få Botox:

Gjorde det ont?

Fick lite i läpparna också.

xoxo, 
Vicky

Thursday, June 28, 2012

Training & Food

Stac iväg till Actic igår för ett box-pass och shit var det ett pass, kände inte mina armar :) Sedan blev det Zumba, tänkte jag skulle ge tjejen en chans till, har jue inte varit där på länge, så hon måste väl ha ett nytt pass. HA! Samma jävla tråkiga pass som innan, samma steg fast till olika låtar. Tjejen borde gå på en Zumba-kurs, för jag lämnade klassen efter 30 min. Så jävla dålig är hon så det är pinsamt och passet är sååå tråkigt. Känns mer som en pensionärspass i gympa än Zumba.

Iaf idag var det dock bättre än väntat, lite seg i armar och rygg, men träningsvärken är ändå inte speciellt stor. Vaderna krampar lite (glömde stretch de igår efter att jag tog 2km på löpbandet också).

Så stack jag iväg till PowerCenter idag och en 40min session i infrarödbastun. Hjälpa musklerna lite på traven och bränna 600kcal på vägen är jue inte helt fel :) Någon som provat?
 



Lite mat skulle man ha i sig också. Salads & Smoothies. Världens godaste fruity, Apelsin, Ananas och Mynta. so fresh! Dock sple jag ut halva i påsen och gjorde ett fint mess..haha..

xoxo, 
Vicky

Wednesday, June 27, 2012

B-12

Min lilla fina UFC:are messade mig at jag borde köpa B-12 eftersom jag är trött, så det har jag gjort :) Så fin är han :) 
 xoxo, 
Vicky

Gäsp

Shit asså, senaste veckan har jag gått och varit supertrött hela tiden på senaste tiden. Oki att jag sovit ganska lite, men sen i söndags har jag ändå sovit normalt, men är ändå supertrött.  Som idag t.e.x. sjukt trött och då har jag ändå proppat mig med kaffe och Cola Zero

D-vitamin sägs jue få en piggare. Kanske borde inhandla kost-tillskott...

Några tips?


xoxo, 
Vicky

Tuesday, June 26, 2012

Saknar Elina sååå mycket. Men snart ses vi! Flyger till US of A i slutet av augusti och då får jag träffa min baby igen :) #qualitytime



 
xoxo, 
Vicky

changes...

xoxo, 
Vicky

Monday, June 25, 2012

Lite mer midsommar


Att jag hamnade i poolen har väl ingen missat och att min kamera slängdes åt tjotaheiti för att räddas undan vattnet, vilket ändå resulterade i en pajjad kamera, men här är en del foton och videon som jag hade på min Blackberry, Kaytan har skickat från sin iPhone och så blev det tydligen foto taget på Breeze, något jag inte har det minsta minne av, men det har inte Patrik eller Magda heller och de är också med på fotot..haha.. 

Det började lugnt ;) Typ..haha..




Sen blev man slängd i poolen:



Let's dance!

Breeze var ända stället som var öppet. Men vi hade sjukt kul! ALLA var jue där :) 



 Bilden ingen minns... :P
 
Det kommer mera ;) Stay tuned...

xoxo, 
Vicky

Skjuta i höjden


Vill inte se min mobilräkning med alla USA mess som skickas. Men vad ska man göra? ;)

BTW. så tycker jag att Gerard Piqué kan ge mig sina två extra biljetter till Euro 2012 matchen Spanien-Portugal. Övertalningen har börjat, men hur fan tar man sig ner till Donetsk, Ukraina?


xoxo, 
Vicky

Saturday, June 23, 2012

Epic Midsummer!

OMG asså vilken kväll och natt. In i poolen med kläder och allt...haha.. Yes, jag fick bada jag också, tänkte dock rädda min kamera, så den slängde jag upp på pooldäck, men den pajjade iaf :/ Fotona blev räddade iaf, men måste lämna in den så den blir lagad. Så fler foton och bilder får ni se imorgon först :) 

Hel galen natt iaf, en av UFC-fighers:ena, som var med i denna säsongen av The Ultimate Fighter bestämde sig att han skulle ringa mig..haha.. Dock hade han jue inte den bästa timingen..haha.. Ja, det säger jag bara, WHAT A NIGHT!! Det började lugnt iaf.. typ ;)  Midsommar ja...

xoxo, 
Vicky