Wednesday, October 31, 2012

Håroljor

Jag vet att många av er prisar Moroccan Oil till skyarna, personligen tycker jag att den är ganska skit. Jag provade den dock efter att ha använt Kérastase Elixir Ultime, som enligt mig är Guds gåva till människan..typ. Har aldrig använt någon produkt som jag varit så kär i och tro mig jag har använt och testat mycket.

Igår när jag var hos frisören så köpte jag enolja ur den nya serien. Det är alltså fortfarande Elixir Ultime men med tillsatser som är speciella för olika hårtyper och därtill är de berikade med parfymdofter. De kostar runt 300kr online, 350kr hos frisörer, men de räcker sjukt länge. Jag vet att jag älskade min vanliga Elixir Ultime, så jag hoppas att den göra som jag köpt är minst lika bra, annars får jag återgå till den "vanliga" guldiga.

Den gröna (som jag köpte) med doften Kenzo Flower: OLÉO-COMPLEXE + IMMORTAL MORINGA för damaged hair
Med extrakt av Immortal Moringa - känt som “Livets Träd”, vars koncentrat innehåller höga halter av olika näringsgivande vitaminer och mineraler som är vitala för ett optimalt välmående hår.
Oleo-Complexe teknologi som omfattar en kraftfull kombination med essentiella fettsyror och ämnen välkända för sina mjukgörande egenskaper.
En lätt formula som skänker essentiella näringsämnen åt ett försvagat hår.

Den lila: OLÉO-COMPLEXE + MILLENIUM ROSE för fine & sensitized hair
Med extrakt av Millenium Rose - en ros med ursprung i Provins i Frankrike som är legendarisk för sina exceptionella egenskaper. Bland annat är den är rik på antioxidant som hjälper att bekämpa fria radikaler, orsakade av exempelvis UV-strålning.
Genom en oerhört lätt formula skänks en anpassad mängd näring utan att tynga ner håret.

Den rosa med en doft av Chanel Mademoiselle OLÉO-COMPLEXE + IMPERIAL TEA förcolour-treated hair
Med extrakt av vitt te rikt på antioxidanter, hjälper Imperial Tea till att förhöja intensiteten hos ett färgat hår.
En formula med en rik konsistens som skänker antioxidanter åt färgat hår
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Halloween nails or just my signature?

På senaste tiden har jag varit helt kär i vita naglar och det är vad ni sett mig mest i. Visst har jag målad naglarna i en annan färg, men efter en dag har det nya lacket åkt av och jag har återgått till helvitt. Så det var även vad jag ville ha när jag gick till min manikurist idag. Blev dock även spindenät-aktigt på två naglar i sann Halloween-anda ;)

 

 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

The Life Before Her Eyes

Vilken film asså. Jag älskar Uma Thurman i hennes filmer. Tycker att hon är en enastående skådis. Denna film är baserad på en bok och den känns så real, just för att huvudhändelsen är en skolmassaker, d.v.s. en kille som skjuter större delen av sin high school. Jag gillade filmen för att den inte för förutspårbar och att man hela tiden ville att den skulle ta slut, d.v.s. man ville veta vad som hände. Den andra huvudrollen innehavs av Evan Rachel Wood.
 A woman's survivor's guilt from a Columbine-like event twenty years ago causes her present-day idyllic life to fall apart.  

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Tuesday, October 30, 2012

Jag & Magda at Lulu Club

Fulla, men glada, det bjuder vi på...haha.. 


Här har ni alla bilderna

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Vitare tänder :)

,
Efter

Detta blev resultatet av LED-lampan med en ny något svagare gel än t.ex zoom och liknande som finns på marknaden. 
 Före
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Mer statistik

Ja, jag gillar som ni vet att dela med mig av statistik. Här kommer dock lite svensk statistik som är lite mer åt det amerikanska hållet :) Till skillnad för det jag visat er innan gällande första dejten etc.

Vad säger ni om att dejta fler personer samtidigt? Jag tycker det är jätteskönt, men eftersom det känns lite tabu i Sverige och Europa så hamnar jag alltid i mindre roliga situationer... Jag är alltså helt säker på att jag var amerikan i ett tidigare liv, elelr att jag är det nu, men att det blev något felväxling på sjukhuset när jag föddes...

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Maison Martin Margiela H&M fortsättning

I fredags visade jag er look:sen från Maison Martin Margiela H&M kollektionen (http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2012/10/kommer-nagon-kopa-kladerna-maison.html) som kommer ut den 15:e November i butik. 

Tänkte fortsätta att avslöja lite av kollektionen mer close-up. Vissa av plaggen ser mycket bättre ut ensamma än i kombinationerna som jag visade er de innan.
Kavajen är min favorit.

Jackan ser sämre ut här än i lookbook:en, men mittenkavajen vinner ensam och knäppt.

 Den marinblå polotröjan gillar jag mycket


Alla dessa fyra plagg gillar jag

Helt ok plagg här med

Väskorna med handsken är snygga


Gillar ni skorna med transparent klack?


Jag gillar stövletterna & väskorna är söta

Sneakersen är snygga

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Monday, October 29, 2012

Teeth whitening

Var och fixade mina tänder hos tandläkaren idag. 1h, 3 sessions och några nyanser vitare. Det gör inte ont direkt, isar lite ibland, men nu på kvällen är det inte den behagligaste känslan som finns och från mina tidigare erfarenheter så vet jag att natten blir värst och då lever jag ändå på starka tandvärkspiller. Ja, vill man vara fin så...

Bloggaren i mig bad tandläkaren att ta foton "ehh...vill du att jag ska ta foto på dig när du har det där i?" helt förfärad var hon typ att någon ville visa sig i ett sådant läge...haha... 
Visar er resultatet imorgon. 
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Skyfall

Kom precis hem från bion med min mamma och moster. Såg nya James Bond filmen, Skyfall. Något av en besvikelse måste jag säga. Inga snygga Bond-brudar, typ ingen James Bond-lyx över filmen alls, ingen flärd och sen var storyn ganska tråkig faktiskt. Daniel Craig känns sliten, han ser jue sjukt bra ut bakifrån, men framifrån njae...Den var inte dålig, men ja typ 2,5/5. Ola Rapace har en roll. obetydlig.
Bond's loyalty to M is tested as her past comes back to haunt her. As MI6 comes under attack, 007 must track down and destroy the threat, no matter how personal the cost. 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

This is what I´m doing right now:

 xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Altewai Saome - give it to me!

Det finns många snygga saker (som Elina´s übersnygga pälsväst), men jag bara blev helt kär i denna väska från Altewai Saome, som tydligen är ett svensk märke. Perfekt födelsedags present pour moi, någon? ;) 18 november :)
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Sunday, October 28, 2012

Lazy on a sunny Sunday

Vaknade runt 10, inte bakis alls typ. Tog ett långt bad, gick iväg och fick lite Ergoline sol, en islatte på Coffee Heaven, lite shopping på Douglas, och så såg mitt hår lagom party ut, så det behövde tvättas. Så gick till Jean Louis David hair salon för att få håret tvättat och fönat. Har aldrig med mig schampoo poch sådant när jag åker till Polen, går alltid till frisören och får det tvättat. Älskar "reslyx" som man kan unna sig :) Jättefin solig och ganska varm dag idag :)
xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM

My Beautiful Friends

Jag älskar mina snygga vänner.  För visst är Magda snygg? Hämtade upp henne och så körde vi in till city till vår citylägenhet. Drack några drinkar innan vi tog en taxi till Lulu Club, enligt mitt tycke bästa klubben i Szczecin vad gäller musiken och lokalen är sjukt nice också. 

Träffade upp kitesurfarna där, sedan stack vi en stund till Rocker, men inga roliga människor där så vi stack tillbaka till killarna på Lulu..haha...

Vi höll oss duktigt till Bombay-tonic och några Mojitos. "My friends are so evil, I though them well" ...haha...  det var en av sakerna som jag skrev på Twitter i natt..haha.. Ja, jag och "drunk-texting", fortsatte när jag kom hem, men som tur är bor jue folk i USA, så det var lagom tid...haha... Blev lagom glad när jag själv blev väckt av V klockan 7 på morgonen "Vad gör du? Jag och M dricker och chillar". 



Jaja, ni får njuta av våra foton från igår iaf..haha... Snäll som jag är låter jag killarna vara utanför ;) Bara för att visa att jag kan vara snäll..haha...
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Saturday, October 27, 2012

We´re off to Lulu Club


Party-time for us girls. Kitesurfin-after party :)

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Regaty Harpagan Kitesurfing Race

Åkte iväg till Dabie sjön med Magda idag. Någon kitesurfing-tävling var det, men svinigt kallt så vi stannade bara ett tag (vi kom dit för vi hade lovat) i och bestämde oss att vi ska gå på deras after-party på Lulu ikväll istället. Så vi ska dit snart, ska bara fixa mig iordning :)
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM