Monday, December 31, 2012

NyårsZumba med bubbel

Ska väg på Zumba alldles strax. Nyårsafton zumba med bubbel blir det dag. Typ ta en sipp skumpa istället för vatten ;) haha dvs skumpapaus, stället för vattenpaus ;)

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

New Years Eve coming up

Alla dessa förhoppningar och förväntningar. Så skönt att slippa det. Jag känner inte alls för att fira in det nya året. Förstå mig inte fel, 2012 hade gärna fått vara slut igår, men känner inte för nyårsafton det minsta. Ville egentligen inte göra något, men Magda & Patrik "tvinga" med mig på en 3-rätters middag med lite folk. Blir säkert trevligt, fast jag inte känner för att fira.... något....alls...i detta landet.

 xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM

Sunday, December 30, 2012

Smälter i munnen

OMG! Lindt's nya Lindor kulor i smaken lemon/lime white chocolate, så sjukt gott att man kan dö. Lite i still med Polly Rocks citron smak. 
 
xoxo,  
Vicky  
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Vinnansiktsbehandling (Malmö, Göteborg, Helsingborg, Stockholm)

Glöm inte delta i min tävling HÄR. 
Avslutas imorgon måndag. Stureplansklininken hittar ni i Malmö, Göteborg, Köpenhamn, Stockholm & Helsingborg.
Ansiktsbehandling värde 1500kr!

xoxo, 
Vicky  
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Zombies!

När vi kom till Måns så sattes världens mest komplicerade spel upp. Något zombie spel (Last Night on Earth tror jag det hette) där man är olika heroes och några är zombies. Smart som jag är kopplade jag fort :P Likväl förlorade vi som var heroes (heroes är ett lag och zombies ett). Fast kanske ändå inte för Magda glömde bort att flytta soldagarna, så jag och Patrik är helt säkra på att vi hade vunnit, då han dog som sista hero på sista "nattdagen" :P

Därefter spelade vi "Med Andra Ord". Killarna mot tjejerna och jag och Magda bara körde över Patrik, Måns & Curri :D Girlpower :D Vi vann tre av 4 omgångar :P - Vallgrav var ordet som jag absolut inte kunde gissa, beror på att jag visste vad hon mena, men kunde inte alls komma på vad det hette :P

Sen fanns det några roliga förklaringar/svar av oss alla.

"Händer vart 3:e år" (Patriks förklaring) - Skottår
"Om du vänder bilen 360 grader, gör du en" (Patriks förklaring) - U-sväng
"Sjömän röker detta" - snus (fel svar av Patrik :P)
"När det brinner och det är mycket rök behöver du detta för att andas" - skidmask (fel svar av Patrik :P)
"Det är feligt att mänskla" - Jag skule säga det är mänskligt att fela.
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Saturday, December 29, 2012

Ikväll blir det sällskapsspel ;)

Oj, sist jag körde med sällskapsspelskväll var när jag fortfarande bodde i Österrike :P Ikväll är det dags dock :)  Vad ska ni göra denna lördagskväll?
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Zlatan Ibrahimovic - the true story

Efter att jag stängt ner datorn igår kväll så fortsatte jag att läsa Zlatan's bok. Och på något sätt kunde jag inte lägga den ifrån mig, så kl. 04 på morgonen var den utläst :)

Jag gillade boken, de är kul att läsa då jag vet vem en hel del av personerna i den är (och nu menar jag inte "kändisarna"), samt platserna som beskrivs i Malmö. Tycker boken är väldigt öppen och ärlig, Zlatan blir "mänsklig" i den mån att han också kan "ha det svårt". Blir dock väldigt mycket fotboll, tror att den kan vara lite "svårläst" om man är helt ointresserad av sporten och inte känner till några fotbollsmänniskor. Tycker att det "persoliga" har fått för lite plats i boken, det hade iaf jag velat läsa mer av. 

Fast boken är uppriktig, så fattas det en hel del i den, Zlatan släpper en inpå "livet", men berättar ändå inte om många saker och delar. Det är som sagt en hel del saker jag saknar i boken, som "groupies" delen, utekvällar (fast han inte festar/festade så mycket). Sen även bråken mellan spelarna under tiden han spelade i Milan, i boken får han det nästan att framstå som en dans på rosor, så var det verkligen inte. Inspelningen av Nike-reklamen med Cristiano Ronaldo är inte heller helt rätt framställd "vi integrerade inte alls med varann för vi gjorde inspelningen på varsin sida av planen.". Som de flesta fattar så är inte det hela sanningen. Cristiano/Zlatan ligger det mycket bakom. Blev dock förvånad att Zlatan inte direkt skrev något dåligt om Cris, det hade jag förväntat mig, fast å andra sidan; vem är Zlatan att "snacka skit" om världens bästa spelare? Ja, som sagt många saker fattas eller uteblir, men det kanske kommer om några år typ: Jag är Zlatan Ibrahimovic, the WHOLE story.

En annan sak är att mitt misstycke för Messi bara ökar, redan i första kapitlen får jag en ännu sämre syn på honom än jag hade innan.  Likadant för Barcelona som fotbollsklubb. Vissa må säga att jag är partisk, men det har inget att göra med att jag är så Real Madrid som man kan bli.

För er som läst eller tänker läsa boken, så finns det några namn som Zlatan inte nämner. Först är det den svenska landslagsspelaren som "tror han är all that", märks tydligt att Zlatan inte gillar honom - Freddie Ljungberg handlar det om.

En annan person/händelse han inte nämner  med namn är gällande EM i Österrike och Nike-skorna. "Den andra spelaren" det är Cristiano Ronaldo.

Ahh, btw om någon missade det så gillar jag Zlatan, jag tycker han är grym och älskar att han är "den han är" och inte någon tillrättalagd tråkig svensk fotbollsspelare som större delen av det svenska landslaget. PSG
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Friday, December 28, 2012

Äntligen lite sol!

Äntligen kom solen fram med klarblå himmel. Behövde det sååå mycket. Träffade upp Petra som är nere från Stockholm inne i stan för en lunch på Izakaya Koi (ja, jag älskar deras lax). Servicen var dock som vanligt dålig, men maten god :) Sedan handlade jag lite kapslar på Nespresso och så tog vi en chai latte på Espresso House och snackade och snackade i nån timme :) 
 

xoxo,  
Vicky  
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Ett slag mot den svenska tröttheten

Alla blir vi lite smådeprimerade och trötta under vintermånaderna i Sverige. Vädret och allt det gråa gör sitt. Finns dock något som iaf hjälper mig makalöst mycket. Fick tipset av en UFC-fighter som jag känner. Nämligen vitaminet B6. Denna burk med 100 tabletter kostar runt 100kr på Apoteket och det räcker med en tablett om dagen. Redan efter 2-3 dagar märker man en enorm skillnad. Så det är mitt tips till er alla för en bättre vardag :)

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Love-dovey killar

Ja, lite konstigt, men det visar bara på ännu ett skäl till varför jag inte är ett fan av svenska killar.
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Thursday, December 27, 2012

Död imorgon

Sådär ja, nu är jag tillbaka från Zumba-passet med Vivi. Snacka om att man känner sig ur kondition när man inte gått på det på länge! Kommer vara lagom död imorgon kan jag gissa..haha.. 

Nu har jag "lagat" perfekta efter träning maten. Köttbullar med lite ketchup, 2 fiberknäcken med avocado, grön pesto lite citronpeppar och vitlökssalt.

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Sponsrad video

Vem väcker dig om det börjar brinna? Eftersom jag följer den nya serien Chicago Fire, så har detta med lägenhetsbränder dykt upp mer och mer i mitt huvud. Speciellt när man bor själv så kan verkligen en fungerande & ny brandvarnare vara skillnaden mellan liv och död, så gissa om jag blev glad när det dök upp en lapp i brevlådan om att hyresföreningen skulle komma till lägenheten och byta brandvarnare :) Nytt är alltid trevligt. Bruksanvisningen ligger dock kar på köksbordet, borde kanske läsa den, men en brandvarnare börjar väl pipa när batteriet börjar ta slut, eller? Min brandvarnare sitter mitt i hallen, så det är mitt i min 50kvm stora lägenhet.  

Anders Öfvergård, även känd som Arga snickaren tar oss med på en rundtur i hemmet och visar vad du kan göra för att minska risken för brand i ditt hem och hur du kontrollerar att din brandvarnare fungerar. Vet ni ar ni har era brandvarnare?





Läs mer om brandvarnare
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Dance Dance

Zumba-time! Mazettifabriken (Bergsgatan, mittemot KB, Malmö) kl. 19.00 idag med Vivi. Drop-in 50kr. Kom och var med!

Har inte gått på lääänge, så kommer vara lagom död, men men..hehe.. Kul är det!

Nu är detta inte Zumba undertill, men första klassen är med Vivi :)



xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Crazy, Stupid, Love

Ja, jag vet filmen kom ut för ett bra tag sedan, men jag har inte hunnit se den förrän nu under juldagarna. En mysig, rolig och söt film, varken mer eller mindre egentligen. Det som hände i filmen var dock att jag för första gången tyckte att Ryan Gosling var snygg. Yummie!

A middle-aged husband's life changes dramatically when his wife asks him for a divorce. He seeks to rediscover his manhood with the help of a newfound friend, Jacob, learning to pick up girls at bars

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Wednesday, December 26, 2012

Och så var julen över...

 Typ...
animation
animation

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Vinn Ansiktsbehandling på Stureplanskliniken

Glöm inte delta i min tävling HÄR. 
Ansiktsbehandling värde 1500kr!

xoxo, 
Vicky  
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Perfekt outfit för en REA-shopping dag!

Många tänker kanske inte på det, men det är A och O att ha en perfekt shopping outfit på sig om man ska ut på shopping-spree i REA-tider (som idag, Annandag Jul). Leggings är de perfekta "byxorna" då de passar till allt och är lätta att ta av och på. Skor med klack, dock bekväma, därför är wedges sneakers ett riktigt bra val. En vanlig top, kan även vara en tajt sittande top, man vill jue inte att det ska vara bulkigt om man provar en topp. Och såklart en längre cardigan som täcker rumpan, för nej, leggings är inte byxor och rumpan SKA täckas.



Perfect Shopping Outfit
Marc by Marc Jacobs sleeveless shirt, 1 320 SEK / 
Marni long sleeve top, 7 770 SEK / 
Helmut Lang suede pants, 7 710 SEK /
Jeffrey Campbell wedge heels, 855 SEK




xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Tuesday, December 25, 2012

Nu sätter vi igång

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Dinner outfit

halsband: Bimbo at Heart, klänning: Mango
leggins: Maison Martin Margiela for H&M, armband vä: Thomas Sabo, armband hö: Hallbergs Guld

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Gäster på Juldagen

Stora dagen i USA idag, Christmas Day, Juldagen. Vi ska ha gäster över på middag idag. 

Menyn:
Barszcz med pierogi
Revbensspjäll & Fläskfilé m. klyftpotatis & sallad
Vit choklad parfait m. apelsin/passionsfrukt sås och bär 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Trewor says Merry Xmas

 Trewor didn't really liked his cape...haha...
 He doesn't always want to co-operte when it comes to photos...

Finally done... bye bye cap
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Monday, December 24, 2012

There's really only One thing I wish for...

 xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Bara jag som tycker att det är ganska blä?


Är det bara jag som tycker att Aladdin & Paradis chokladaskar är ganska äckliga? Typ billigaste chokladen på marknaden och inte är den god heller.

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Julbak & Julmat


Julbak och julmat. Vi äter jue ganska annorlunda julmat än i Sverige och mycket mer tid tar det att göra. Pierogi & uszka som man har i "barszcz" är något av mina favoriter på julbordet.

Bak blev det "sockerkaka", vit choklad parfait, sernik (cheese cake), keks (typ pannettone). Lägger upp mer bilder sen så ni får se vad som finns på polska julbordet, har inte gjort så mycket dock, då det bara är jag, mamma och Trewor i Sverige nu.
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Merry Christmas!

I Wish You All A Joyful, Calm, Warm & Cozy Merry Christmas!

 Wesołych Świąt God Jul Feliz Natal Frohe Weihnachten ❄ 
Joyeux Noël С Рождеством Gelukkig Kerstfeest Buon Natale
  Vesel Božič Hyvää Joulua ¡Feliz Navidad 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Ta det lugnt med godsakerna

Tyckte denna var lite kul faktiskt :)

To keep myself from eating Christmas fats & sweets, I will tell myself over & over "what are you getting for Christmas? - Fatter."
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Sunday, December 23, 2012

Adventskalendern: Tävling: Värde 1500kr

4:e advent och imorgon är det julafton. Snökaos här i Malmö, tydligen så är bussar och allt inställt. 

I denna lucka hittar ni det fantastiska priset från Stureplanskliniken. Ett presentkort på en ansiktsbehandling till ett värde av 1500kr.

Stureplanskliniken har kliniker i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn.

För att vara med och tävla om detta fantastiska pris så lämnar ni en kommentar nedan, kanske med något roligt julrim (valfritt).

För en extra lott bloggar ni om tävlingen.

Tävlingen avslutas måndagen 31:a December
Lycka Till!

GRATTIS BITTER BLONDIN!
  
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

Nelly's Jul VIP-REA

Fick ett SMS från Nelly idag gällande deras VIP-REA start. Tänkte egentligen inte kika in, men så skrev Bitter Blondin om den och jag såg Jeffrey Campbell skorna, och det fanns ingen återvändo, så jag surfade runt och klickade hem lite saker.

För att öppna VIP-Rean behöver ni koden: XMASSALE 


xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM