Wednesday, July 31, 2013

Stockholm Underground


Kom upp till Stockholm strax efter lunch igår, Elina mötte upp mig och vi lämnade av min väska på Söder innan vi drog in till stan. Lite minishopping på Gina Tricot, spöregnade gjorde det också. Vi stack till TGI Friday i Kungsträdgårn tog ett glas rosé och lite mat. 

Snabbis hem och byta om och sedan hem till Tora för lite vin :)
Super trevlig kväll med supernice sällskap!
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Tuesday, July 30, 2013

Fördelar med 1:a Klass


Sitter ny på X2000 upp till Stockholm. Ni frågar er kanske varför jag tar tåget istället för flyg? Speciellt ni som vet att jag inte är speciellt tågglad. Jo, för jag vägrade betala nästan 1500kr för dagens flyg upp (tydligen poppis att flyga upp denna vecka).

Så nu sitter jag här i 1:a klass - men det är väl inte mycket billigare tänker ni? Mindre än halva priset, så jo.

1:a klass, onödigt? Jag tycker inte det, finns många fördelar.
  • Sätena är mycket större och bekvämare
  • Gratis internet ingår (99kr vid vanlig biljett)
  • Frukostservering
  • Kaffe/Te
  • Frukt
  • Kakor
  • Inga skrikande barn (ovärderligt!)
 http://picasion.com/i/1VRYa/
http://picasion.com/i/1VRYa/

BTW. don't worry I'm taking the flight back to Malmö ;)

 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Nu drar jag till Stockholm

Time for a little bit of quality time in Stockholm :) 
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Monday, July 29, 2013

Utpressning

Något av det värsta jag vet. Psykologisk eller vad man nu kan kalla det. Jag är ändå 27 år gammal och jag blir bara vansinning när mina föräldrar försöker utpressa mig "något för något". Jag vet att jag slösar en massa pengar och att jag tyvärr ofta lever "beyond my means", speciellt nu när jag ska iväg både till USA och Brasilien, men att säga "Åker du till Stockholm, så åker mamma inte med till Polen" får mig bara att lägga på luren och i ett senare skede inte ens svara i mobilen när hemnumret dyker upp. Diskutera och säga sina synpunker går bra (fast jag blir jävligt irriterad hur som helst när någon försöker styra mitt liv), men kom inte och försök "utpressa" mig, jag är inte 10 år gammal.
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Heading to the Big City for a couple of days

Tomorrow I'm heading up to Stockholm for a couple of days :) Elina is there from Washington, Camilla from Dubai and I need to catch up a bit with Petra too :) Flying back down to Malmö on Friday evening. 

Elina

 Camilla
Petra
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Sunday, July 28, 2013

Söndagsmys

Nyttigt söndagsmys, jaaaadååå! Och så en film, men vi vet inte vilken än. Kaytan skulle dykt upp runt 19, klockan är över 22 nu, Kaytan i ett nötskal..haha.. Inte mig emot dock, jag har kollat på gårdagens UFC-fighter :) 
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Saturday, July 27, 2013

Bilder från Myteri

Här är några bilder från när vi var på Myteri i torsdags. Börjad med en stor havstallrik som vi delade på ihop med en flaska rosé, sen tog vi vitt vin och en massa olika tapas så som:
  • Hummerröra med ramslök, frisésallad, senap och inlagda betor
  • Krabbkaka med Myteris remoulad smaksatt med vanilj
  • Friterad pilgrimsmussla, med örtsallad och kryddig majonnäs
  • Heta räkor med färsk vitlök och Österlentomater
  • Havskräftor
  • Fisksoppa 

Och avslutade med sjukt goda ostron och champagne :)

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Friday, July 26, 2013

Boss Orange shopping

Snygga och bra basplagg är sjukt bra att införskaffa oh ha i garderoben. Både klänningen och tröjan är från BOSS Orange.
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Känner du Kaj Beckman?

Det finns en massa konstiga människor out there. Jag har ganska svårt för konstiga människor, att vara i närheten av de och umgås med dem. I bloggvärlden går man ibland in på bloggar där man bara änker "shit, den människan hade jag aldrig klarat av" men likväl kan man återkomma till just denna bloggen för att "checka läget". Denna Kaj Beckman som vi slå inom internetvärlden nu är en sådan. Jag förstår honom inte, han känns lite knasig och jag vill inte lära känna honom, vill du? Men samtidigt är han lite rolig...hehe... Kolla bara in hans brev:

Tja! Jag heter Kaj. Kaj Beckman. Det går bra för mig. Och när det går bra ska man förstås dela med sig. Först tänkte jag att en egen blogg vore roligt. Men det känns som att andra är bättre på. Typ du. Så jag har gjort några youtube clips och satsat på fejjan istället. Lite skönt häng bara! Tänkte försöka slå Ashton Kutcher i kompisar. Eller i alla fall få flest i Sverige. Tycker det är så roligt när allt bara flyter på. Som min karriär sen jag slutade plugget. Har fått massor med nya jobb och det har faktiskt gått svinbra. Kul! Vissa har det, andra inte. Jag har det (tydligen). Fattar inte vad alla menar med att man ska slita så hårt. Vi 90-talister vet minsann hur man tar för sig. Det är ju bara att showa!
 Och ja, jag blev vän med honom, via min Vicktoria Tylko Vicky Murawska-facebook :)

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Hango-Over from Hell

OMG, blev absolut alldeles för mycket vin & champagne igår. Hade en supertrevligt kväll & natt med Linda och Thomas iaf. Visar er lite bilder senare. Myteri var vi först på, en ny skaldjursrestaurang precis vid Lilla Torg.

Märks att jag inte dricker sp mycket på senaste för mitt huvud har typ dödat mig hela dagen idag. Reste mig ur sängen strax innan 15...

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Thursday, July 25, 2013

Shoppingen på iiSA

Detta inhandlades på iiSA of Malmö igår:

 ballerinas från Chloé

 Love Hanky Panky!

 Klänning från By Malene Birger
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Wednesday, July 24, 2013

George Alexander Louis - #RoyalBaby

Då var namnet på den nya prinen valt; George Alexander Louis. 

Detta twittrade jag när han föddes: 
 xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Michelle Williams for Louis Vuitton

Josabeth skrev det på Twitter, när jag tryckte på länken så förväntade jag mig inte alls detta snygga resultat. Sjukt snygg är Michelle Williams i denna Louis Vuitton kampanj, eller vad säger ni? 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Damage to my American Express

Japp, det blev lite shopping kan man säga. Både på iiSA of malmö och Le Make. Visar er när jag kommer hem :) 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Pinky

Outfiten igår var något rosa ;)
 top: Gina Tricot, byxor: Röhnisch, kofta: STOCKH LM, skor: Fit-Flop
solglasögon: Ray-Ban, väska: från Italien, scarf: Marni for H&M
 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Solig dag i stan

Blev ingen shopping idag för det blev lite tajt om tid. Hämtade upp Karro, gjorde en re-touch hos CeciliaStureplanskliniken av min botox, sedan köpte vi islatte på EH, en sallad var på RedFellas och så satte vi oss vid kanalen en timme och snackade om livet, framtiden, förhoppningar och önskningar, innan det blev dags för mig att springa iväg till bilen, hämta min sneakers och bege mig till Sweatshop för ett danspass. 


 Imorgon är det dock shopping på schemat! 
 

xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Tuesday, July 23, 2013

Nice Surprices

Don't you love them? Like when you leave your apartment a mess and when you get back home (like I did right now) and the apartment is all clean and tidy. Why? Because I totally forgot the cleaning maid was coming today :)
 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

My rest of the day:


xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

2 years since Amy Winehouse passed


Det har gått två år sedan Amy Winehouse dog. Om ni missat "The Untold Story" så tycker jag ni ska se den. Sjukt bra dokumentär.










xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Sponsrad video - Flash mob Women's Euro 2013

Fotbolls-EM..skitkul! Men damfotboll?! Njae. Det behövs en stämningshöjare och flash-mob är något av det bästa som finns tycker jag. Alltid lika kul att se, både LIVE och på video. Eller vad säger ni? Personligen tycker jag att tjejfotboll är skittråkig, i mina ögon är fotboll en tjejsport, men samtidigt spelas ju både EM och VM för damer (Sverige är väl ganska bra btw?!), så varför inte försöka hjälpa de på traven med lite bra underhållning :) I Sverige fick väl sig tjejfotbollen en skjuss när tjejerna vek ut sig i FHM, Café, Slitz och liknande tidningar, men en flash-mob tilltalar väl en större publik och borde bli större virtuellt tycker jag. Så bra grej där Hyundai!
Vad händer om man låter en kreativ körledare leda 350 personer under en Dam-EM-match för att lyfta stämningen på arenan? Som officiell sponsor av UEFA Womens Euro 2013 valde vi på Hyundai att ta reda på det. Allt för att ta fotbollen framåt i enlighet med vårt koncept: Taking Football Forward. 


Detta är en sponsrat inlägg.

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Monday, July 22, 2013

Sol & härliga Sommardrinkar

Härligt nu när solen och värmen kommit till Sverige (fast jag personligen fortfarande tycker det kunde vara en 10 grader varmare). Vad är inte godare än att svalka sig med några härliga drinkar?

Här kommer 3st recept som är superfriska & goda.

Cointreau Fizz with a twist
Klassiska Cointreau Fizz görs av Cointreau, lime och sodavatten, men drinken passar utmärkt att twista med spännande smaksättningar.  På bilden ser ni hallon, men testa gärna gurka, jordgubb & mynta, passionsfrukt & chili, apelsin eller basilika. Använd färska råvaror för bästa smakupplevelse.

Ingredienser:
1/3 Cointreau
Juice av ½ lime
2/3 sodavatten
Färska hallon

Hur gör man:
Muddla hallon (eller den frukt du väljer) med limejuicen och Cointreau i en shaker. Fyll med is, skaka ordentligt och häll upp i ett glas. Fyll upp med sodavatten och garnera med lime och färska hallon. Viktigt att du inte skakar drinken med sodavatten i för då kommer shakern att explodera.
 


Passoã Brazil (passande va?! ;P)
Nya Passoã är gjord på färsk passionsfrukt från Brasilien, och flaskan har därför fått en ny design med den Brasilianska flaggan. Passionsfrukten har en naturlig sötma som passar perfekt att matcha att med syrlig tranbärsjuice.

Ingredienser:
3/10 Passoã
1/10 vodka
5/10 tranbärsjuice
En skiva lime till garnering

Hur gör man
Häll Passoã och vodka i ett glas, häll på is och rör om. Fyll upp med tranbärsjuice och garnera med en skiva lime.



Cointreau sommarbål
Att blanda en bål är en konst, det får varken vara för mycket eller för lite av någonting. Men en god bål är perfekt när du får många gäster.

Ingredienser till 12 personer: 
40 cl Cointreau
1 l jordgubbar
3 citroner eller lime
1,5 l fruktsoda/Sprite eller sodavatten
Rikligt med is

Hur gör man:
Pressa ner saften från citrusfrukterna i en bålskål eller tillbringare, spara ett par skivor till att lägga i bålen. Fyll upp till 1/3 med is, häll i Cointreau och rör om. Toppa med läsken eller sodavattnet. Skölj och muddla jordgubbarna innan du lägger i dem, att muddla bären förstärker både smaken och färgen. Spara några jordgubbar för att dekorera glasen som du serverar bålen i. Om du vill ha din bål lite sötare kan du blanda i lite sockerlag.

Enjoy!

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!