Wednesday, May 28, 2014

Nya portalen Lilla Torg (Malmös svar på Stureplan)

Bloggar nu mest på Lilla Torg. http://vicktoria.lillatorg.nu Så kika gärna in där :)
Mostly blogging on a new portal now Lilla Torg.  http://vicktoria.lillatorg.nu

Senaste inläggen/latest posts:



xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Thursday, May 22, 2014

Blind Date vare sig man vill eller inte

Vilken dag. Först blev jag "anklagad" att vara min pappas älskarinna på Leroy Merlin...hahaha... Min pappa bara, "du det där skulle kallats typ pedofili". Då tyckte gubben att han skulle tutta ihop mig med sina söner eller nåt, blind date:ing på hög nivå asså...haha.. En av sönerna var tydligen 22 år och jobbade i hans architekt firma, men han kanske var för gammal för mig? så kanske hans yngre son, han var 19år och tjänade runt 50000kr i månaden redan. Det kanske skulle vara nåt? 
För jag var väl över 17år? Jag lovar er, jag stog och trodde jag skulle kissa i byxorna (eller jag hade klänning, men ni fattar). Skitseg person i kassan och jag lovar er, alla människor i kön skrattade, och gubben gav inte med sig! Vi stod där säkert i 20minuter. Och satan vad han tjatade om att jag skulle ge ut mitt mobilnummer. Till slut gav han mig mobilnummret till sonen. 19åringen. Det ligger nånstans i bilen, och nej jag tänker inte använda det :P Det där med blind-dates är inget för mig..haha.. Vad tycker ni om blind date:ing? Skulle ni går iväg på en blinddate ?


Sen när jag gick på massagen. "Fröken Vicktoriaaaa! Visst är det du? Jag känner igen dig, vad kul att få träffa dig. Jag har sett dig på tv flera gånger. Men Gud vad kul att du hamnade hos mig... Typ för dig blir det som en blind date att träffa mig... etc." . Jag kände ba "ehh..jag ville bara få lite massage..." Vet inte vad det är med mig och att få massage, massörerna känner alltid igen mig från antingen bloggen, backhoppningen eller tv-presskonferenserna och dylikt från backhoppningen. Känns typ lagon kul, jag vet vem du är, get naked! ;) Nämnde jag att det var en kille också?

xoxo, 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska

Wednesday, May 21, 2014

Who said money can't buy you happiness?

Money can't buy you happiness....But I'll rather cry in a Porsche than in a Fiat. When I get sad, I tend to put my misions on high speed...


 kommer mer info på min blogg http://vicktoria.lillatorg.nu
 
xoxo, 
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska

Ska vi ta ett breakpå slottet?

Vad jag hade gett mycket just nu för att bara få komma iväg med min babe. En lång weekend, bara vi två. Inga störningsmoment, inget stul, just pure perfection. Till ett slott, att få känna sig lite som kungligheter, bli uppassade och inte behöva bry sig om något alls. Typ nästan känna som om man var liten igen. Bara njuta av varandra, ta långa promenader i de vackra omgivningarna, känna solens strålar mot huden, kasta sig ner i gräset och bara titta upp mot himlen och drömma sig bort. Till en perfekt värld med inga måsten, ingen som vill något, utan bara ren och skär lycka :) På kvällen kan man bege sig ner i vinkällaren för lite mys, ost, vindruvor och vinprovning. Älskar vinprovning, tycker det är riktigt intressant att få sätta sina smaklökar på prov, speciellt när det finns en duktigt somalier på plats.

johannesbergsslott

Ja, det är så jag föreställer mig några dagar på ett slott. På Johannesbergs Slott, som ligger nära Stockholm och Arlanda finns allt detta. Och gillar man golf, så finns det en 9-hålsbana och även en stor inomhus pool tillgänglig. Kanske vill man fira något högtid här? Studenten? Hur coolt vore det inte att ha den på ett slott?
 

xoxo, 
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska

Vi som shoppar mycket

Ni som känner mig vet att jag shoppar sjukt mycket online (och inte bara, men mycket handlar jag online), och ni som är inne första gången, well, som ni kanske kan ana från namnet på bloggen "Confessions of a Shopaholic" - så är så fallet. Förutom att hitta riktigt bra deals online, så finns det inget som jag blir gladare av än när jag hittar en riktigt bra rabattkod som jag kan skriva in i kassan, som ger mig ännu mer rabatt på mina fynd. Håller ni inte med?

Kampanjjakt.se samlar de olika kampanjkoder från alla möjliga butiker online, det är bara att skriva in butikens namn, eller en produkt i sökfältet så kommer de aktiva kampanjerna upp. Och letar man inte efter något speciellt så kan man alltid bara kika igenom vilka deals som är aktiva just nu. Lätt va? 

Tänk t.ex på när det är 70% off Nelly, så kanske det finns en kod som ger dig hela 10% till på hela köpet? Då har du fyndat saker med hela 80% rabatt! Som hittat! Hur kan man då låta bli att handla?!


Kampanjjakt

xoxo, 
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska
 

Tuesday, May 20, 2014

Ett hett tips för sommaren?

Ciara, Ashley Green, Kelly Ripa, Cameron Diaz, Kate Upton, Anna Sophia Robb
När jag säger sommar och skor, så tänker väl de flesta på sandaler, flip-flops, peep-toes, wedges, ja allt möjlgt som är så lätt, litet och öppet så möjligt, eller har jag fel? Som vi alla dock vet, och tyvärr har fått medfara, så finns det ett ganska stort problem med skor; speciellt nya skor eller skor som man inte har burit på ett tag, och det är skoskaven man får :/ Vad gör vi när vi har skoskav på ställen som verkligen "alla" skor passar in på?

Det finns ett skäl till varför alla Los Angeles-bor springer runt i sina UGGs året runt, vanliga människor, som kändisar. Obviously, finns de i olika modeller från over-knee höga till dessa classic mini, som enligt mig, är den perfekta skon att slänga ner fötterna i när man bara känner för att ge sina fossingar ett break. 

Ni som följer mig vet att jag älskar mina UGGs, Guds gåva till mänskligheten! Vissa tänker kanske att det måste jue bli sjukt varmt. Men nä, UGG s är egentligen gjorda för surfare, så det är strandskor. Då det är 100% fårskinn så höjer de faktiskt inte temperaturen utan håller foten sval och ej svettig - dvs foten andas och håller dålig svettlukt borta
(självklart pratar vi nu om orgnalen, kopiorna har inte samma kvalitéer).

Vad jag tyker man ska satsa på nu inför sommaren är några mini-UGG i någon cool färg. Passar till allt och hur sköna är de inte när man reser? Lätta att sätta på och ta av - så även de perfekta skorna när man ska ut på en shoppingrunda. Jag funderar på att köpa ett par i färgen Sangria, eller mer exakt hallonröda. Så kan de jue funka både under sommaren och sedan året runt. Finns just nu med 30% rabatt på Irispelle.se Vad säger ni?  Tänkbart, eller är jag helt ute och snurrar enligt er?

.
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Låt det vara ljus :)

Något som jag la väldigt mycket tid på i min lägenhet var de olika lamporna. Tycker det gör mycket av en lägenhet och kan både hjälpa och stjälpa ett utseende eller en känsla som man vill ha. Lampor som jag tycker är snygga är ganska enkla, men med en stor del design. Det får gärna vara vitt eller någon metallic-färg. Önska att jag hade en riktigt stor lägenhet med lite högre i tag så man kunde sätta typ ett set med lampor, typ tre stycken i olika höjd nära varann och få till en ö nästan. Sjukt snyggt tycker jag :)

Dessa lampor från By Rydéns tycker jag till exempel är sjukt snygga. Tänkte faktiskt köpa de och ha ovanför mitt köksbord, men eftersom hela mitt kök är "ihopbyggt" d.v.s. hela köksytan och fläkten, bordet, så passade det tyvärr inte in, hade blivit för plottrigt, så fick bli en spotlight skena istället, men detta var tanken från början:

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Thursday, May 08, 2014

Fotbolls VM på ingång #FutbolNow

Vi närmar oss med stormsteg till årets stora händelse. Fotbolls-VM i Brasilien. Skulle egentligen ha flugit ner till Rio de Janeiro redan innan i år (i videon får ni även se en hel del av Rio) , men tror tyvärr inte det blir så nu, men det får vi se inom de närmaste 10 dagarna :) Älskar dock alla Pepsi-reklamer och fotbollskampanje som kommer ut, så sjukt bra. I denna får vi se Robin van Persie (Nederländerna), David Luiz (Brasilien), Sergio Ramos (Spanien), Sergio Agüero (Argentina), Jack Wilshere (Storbritannien) och Leo Messi (Argentina). Videon hyllar både fotbollen och musikens värld och är intressant för alla :) Enjoy & learn!



xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Thursday, May 01, 2014

Ett vuxet Valborg ;)



Jag, Kaytan & Kattis gick först på bio; Divergent som jag skrev om nedan. Sedan promenerade vi bort till Di Penco för en middag. Tjejerna käkade pizza och jag tog en färsk pasta med pestosås och parmaskinka. Såsen var ganska tråkig, smaklös, men tjejernas pizzor vad goda.


Vi var dock ganska högljudda även om alla satt och drack alkoholfritt..haha..

Så ja ett vuxet valborg, men än man kan säga om det som politikerna håller på med nu, första maj eller inte...

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Ge Tillbaka



Välgörenhet har alltid legat mig kärt. Sen jag var liten minns jag att jag alltid ville köpa produkter som gav något tll olika ändamål, eller när jag fortfarande gick på mellanstadiet så hade jag ett "fosterbarn" via någon av organisationerna, PLAN International om jag inte minns fel. Fyran eller femman gick jag i.  

For Life är ett projekt som stödjer cancerforskning, man kan köpa olika produkter online där intäckterna går just till detta ändamål.


Kika gärna in på deras hemsida: http://www.forlife.nu/sv/
 

xoxo,  
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

Earlybird på riktigt

Vet inte riktigt vad som händer med mig. Fast jag lägger mig relativt sent (runt 1 på natten) så vaknar jag av mig själv (utan störningsmoment som gräsklippare eller skrikande fåglar) runt klockan 9 på morgonen. Kan säga att detta typ aldrig har hänt innan. Jag älskar att sova och en 10-11h är normalt för mig. Men nu verkar det som om klockan 9 är det magiska klockslaget, så runt 8,5h sömn.

Börjar jag bli gammal? Kroppen sägs jue behöva mindre vardagssömn då.. Och det är inte för att jag är stressad eller så. Allt känns ganska bra just nu faktiskt, men några minor störningsmoment, men ja... Ska faktiskt bli kul och se om detta håller i sig :)
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!