Wednesday, July 30, 2014

Vintern kommer!

Ja, jag vet vilken dum grej att säga så här mitt i värmeböljan. Eller ja, jag har jue faktiskt senaste dagarna läst på ett flertal ställen att folk önskar mer kyla (jag är inte denn person). Men även om vi njuter av slen och värmen just nu så kommer vintern smygandes för varje dag som kommer och för oss bilägare så innebär det att vi måste sätta vinterdäck på bilen. En lagom rolig kostnad, så lyckas man hitta ett bra ställe där priserna är låga så tycker jag att man kan dela med sig. Nordendäck har typ alla märkena inne som Pirelli, Goodyear, Bridgestone, Continental och många flera. Tycker absolut sidan är värd en titt om det är nya vinterdäck eller fälgar som väntar er :)

Min Porsche har allrounddäck, men känns som om jag kommer köpa nya vinterdäck till den iaf. Däcken fixar en sommar till, men tycker inte de är tillräckligt bra om det skulle bli mycket halt och snö.
 

xoxo, 
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska

Friday, July 25, 2014

NIVEA - #BringItOn


Vet ni vad jag tycker dte bästa med Nivea är? Kännetecknet? Doften, den är enkelt, fräsch och jag älskar deras solprodukter, speciellt de i aerosol, ni vet typ solskydd som man sprayar på sig som deo och som man inte behöver smörja in med händerna? Love Love Love! Protect & Refresh SPF30 är vad jag använder och den svalkar jue skönt samtidigt. Kan verkligen rekommendera den :) 

Annars är sommaren  väl verkligen en tid där man borde säga #BringItOn så tycker videon har ett perfekt namn! Släng ner favvoprodukten i väskan och ut på äventyr eller bara chilla på stranden eller vid poolen!

xoxo, 
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska