Wednesday, April 22, 2015

Outfit: Checked, Striped & Leo-print

jacket: EDC Esprit, shoes: H&M, sunglasses: Ray-Ban Aviator Flash Lenses

dress: Tommy Hilfiger, stockings: ZOUL


yes, it is a Blackberry in my hand!






bag: Marc Jacobs





all pics by Jonas Norén, fotograf..
Don't forget to visit my regular blog too: http://vicktoria.malmolife.se


Ändra Dig För Dig Själv

Vilken tjej idag älskar hela sin kropp från topp till tå? INGEN. Det spelar ingen roll hur vi ser ut,  så kommer det alltid finnas något som vi vill ändra på, vi kommer aldrig att bli perfekta i våra egna ögon vad vi än gör. Att tycka om sig själv är jätteviktigt, det är kanske även jättesvårt med alla påtryckningar utifrån på "hur man ska se ut". Folk frågar mig ofta, "hur gör man?" Du är ju inte smal och du springer runt i magtröjor etc och är supersjälvsäker? Tyvärr tror jag mycket ligger i "generna". Det kanske låter dumt, men självförtroende tror jag är väldigt svårt att lära sig. Vad man måste inse först är att "detta är vad jag har att jobba med" och inse att ju mer man tycker om sig själv, ju bättre kommer man må. Alla kan förändras, men det är väldigt viktigt att man vill göra denna förändring för sig själv, inte för att någon annan säger att man ska.

Vad man kan börja med är att hitta en sak som man tycker bäst om med sig själv och försöka bygga på det, samdigt som man kan hitta något som man verkligen inte tycker om och försöka förändra detta, eller ge sig ett "fripass" på denna punkten som om den inte fanns. Plastikkirurgi är ett sätt, jag är väldigt för det så länge man gör det för sig själv. Mitt "fripass" är t.ex. mina bröst, något jag velat ha gjort länge och so jag innerst inne hoppas att jag äntligen kan göra i år. Detta är mitt fripass, då jag "på egen hand" inte kan göra något åt det. Hur känner ni inför plastikkirurgi?

---Vicky 
Bloggar även på
http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska    



Pojkvännens födelsedag?

Det sägs att när man gör något man är rädd för så för det två personer närmre? Min pojkvän fyller snart år och han är sjukt rädd för höjder. Jag försöker hitta på den perfekta födelsedagspresenten och tänker då såklart direkt på upplevelser, dvs en upplevelsepresent. Bungy Jump är kanske lite att ta i, men vad tycker ni om luftballong flygning? Det är något som jag tycker verkar vara superintressant och kul, samtidigt skulle det vara en rädsla för honom att komma över, med lite champagne och jordgubbar och en fantastisk utsikt. Tror ni det räcker att jag förklarar hur säkert det är, och sen är det ju också en present? Det måste man väl ta emot..hehe..

Tror ni det blir en hit, eller borde jag satsa på något mer safe som en biltur med Ferrari eller liknande? Vill samtidigt dock att det ska vara något speciellt, så ni kanske har några förslag på upplevelsepresenter?

Coachella Shopping

Jag har varit duktig på senate tiden och hållt mig i schack när det kommer till shopping. Inte haft shopping-förbud, men lite ett sådant där osagt ni vet, men nu är det så att jag hade lite tid över inför kvällens event, så H&M fick sig ett besök och deras H&M Love Coachella avdelning likaså. Fransar i massor, me livey. Och magtoppar, ja jag älskar även de. Tycker det är suerfint, speciellt om man har en piercing i naveln och är solbränd! IMG_2062 IMG_2063 IMG_2065 IMG_2066
 Fanns inte så mycket kvar, kanske får kika i nån av de andra H&M-butikerna också :).---Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  
 

Monday, April 13, 2015

"Sponsrad video: The head swap prank"


Du ska på en biopremiär, du köper ditt pop corn och din läsk, kanske lösgodis och sätter dig i biostolen. Dags för reklam, aaaah nej tänker du, samma som du sett de senaste gångerna du varit på bio... Men du får dig ditt livs chock när reklamen börjar och du har huvudrollen, hur gick det till? Är detta ett prank? Vem satte dit dig? När publiken i salongen märker att det är deras "grannar" som är stjärnorna i filmen, så blir det ännu mera skratt, du skrattar också, men tycker samtidigt det är lite pinsamt, för vem vet vad "Du" kommer göra i reklamen? Dina "grannar" skratatr, men undrar samtidigt om de kommer att vara med? Är detta starten på ditt nya liv som filmstjärna på vita duken?

NCC har tagit sin reklamfilm ett steg längre, The Head Swap Prank är en superkul grej de körde med under en biopremiär i Stockholm där intet ont anande biofantaster trodde att de bara skulle få se en skön biopremiär, de fick sig något av en chock när de fick se sig själva på vita duken...hehe..

Jag tyckte att detta var sjukt roligt, vad tycker ni? hade ni blivit förvånade, glada eller nervösa om det var er det hände?


.---Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Sponsrad video: Helt nya Mazda2 - Designed with a little more attitude

Solen skiner och vem får väl inte vårkänslor? Jag vet inte hur det är med er, men jag tänker direkt på ett nytt bilköp så fort solen och värmen kikar fram för vad är inte härligare än en ny bil att cruisa i? Googlar man på nätet så finns det sjukt mycket nya bilar att köpa ute, en av dessa nya bilarna ute är Mazda 2, en liten bil i en snygg design, som jag tror de flesta tejer kommer att älska både att köra och titta på. Snygg invändigt, ögat för detaljer han man verkligen haft när man finslipat denna pärla, den kommer i en massa olika färger och den är lätt att parkera (hur viktigt är inte det inne i stan för de flesta?!) . Sen är ju jag en sucker för snygga strålkastare, och denna har verkligen assnygga lampor runt om. Priserna börjar på under 130 000kr, så det är ett riktigt bra pris för en nybil.

Ett annat stort plus är att den är snabb för att vara en liten bil, en kompakt sportbil, helt enkelt ett litet krutpaket som desutom är bensinsnålt (man blir ju pank av dagens bensinpriser, jag med min enorma bil vet...). Kika in deras reklam video och se vad ni tycker :)


detta är ett sponsrat inlägg
-- Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Sunday, April 12, 2015

D-Böj Ögonfransar

Har hela tiden kört med C-böj på min ögonfransförlängning hos Elin, men denna gången när jag skulle fylla på så kände jag för att testa något nytt, att få "lite mer" och då bestämde vi att jag skulle tesa fransar med D-Böj. Något annorlunda resultat, det syns lite mer då fransarna är mer böjda, mindre naturliga. Har just nu en mix då vi ju bara körde med en refill, så nästa gång jag fyller på komme rjag bara ha D-böj fransar, medan jag nu har D och C fransar. Jag gillar resultatet, ska bara vänja mig vid att det ser lite annorlunda ut än det jag i vanliga fall är van vid :)   IMG_20150227_152427IMG_20150227_152242 Elin hittar ni inne i city på Studio B, Östra Förstadsgatan 13, Malmö. 040-608 38 39 Hälsar ni att ni kommer via mig så får ni ett nytt set för 595kr (ordpris. 1050kr).

För fler bilder se HÄR
x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Jag var med i tidning

En notis om lyxloppis var med i City och online finns en artikel på Sydsvenskans hemsida med mig :)
Läs artikeln HÄR

Nästa lyxloppis kommer arrangeras inom snar framtid för att få all info följ oss på Facebook: Lyxloppis Goes Live

x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Saturday, April 11, 2015

Alice i Underlandet skor DISNEY

¡OMG! Si sois fanáticas del popular cuento de Lewis Carrol l vais a enamoraros de esta colección, especial, con motivo del 150 Aniversario de “Alice in Wonderland”. Desde alpargatas estampadas , bailarinas versión cute y hasta tacones...

Friday, April 10, 2015

5 Fashion Mistakes You Are Making


 

The mistake: When you indulge in an investment bag, you always lean toward a neutral hue (black, brown or gray), forgoing any sort of real statement-making quality. Snooze.  
The solution: A purse rendered in a vibrant, bold shade can literally make an outfit. Next time you're in the market for a new It bag, trade an all-black satchel for one that's loud, luxe and lovely.    

The mistake: Your current collection of floral separates make you look more like a walking curtain than a seasoned fashion girl.  
The solution: Graphic floral prints infuse edge into ultra-feminine pieces, which can sometimes come off looking elderly or outdated. Wear yours with modern accessories for a fresh outcome.    

The mistake: You think cleavage is the only answer to looking sexy on date night.  
The solution: Vixens, meet the one-shoulder dress: This is the smoldering (yet classy) alternative to low-cut necklines and inevitable wardrobe malfunctions. You're welcome  
 The mistake: You own so many leather pieces your friends are beginning to wonder if you're a member of a top-secret biker gang.  
The solution: Channel your love for leather in a new way by embracing Spring 2015's suede trend. It's just as cool but has a softer touch and is easier to wear in the daytime.  
The mistake: You wear high heels. A lot. Your feet hate you.
 The solution: Believe it or not, sky-high heels are on the out. Substitute your undying love for a little lift with a pair of flatforms. The trend is going to be huge for spring and—better yet—they're actually comfortable.   x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Thursday, April 09, 2015

Ett måste i dina garderober

Jag må vara stökig, men jag älskar ordning och reda i mina garderober, perfekta galgar är ett måste. Och en av favoriterna är absolut dessa übertunna sammetsgalgar. De tar minimalt med plats, samtidigt som kläderna sitter fast på de, dvs de glider inte av osv. Finns i de flesta varuhus som Bauhaus, Rusta, JULA m.fl.
IMG_20150225_193240
x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Striped

tröja: SVEA, t-shirt: Stradivarious, jeans: Pieces, skor: GUESSIMG_20150225_122706 
xoxo,
Vicky
x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Wednesday, April 08, 2015

I'm Pregnant...

Everone's preggers... Luckily not me, but thought you'd like some stylish pregnancy tips :)

Being pregnant doesn't mean you can't dress and feel stylish. The key to dressing fashionable during the 9-10 months is to pick your favorite trends and adapt them to your growing body. I recently partnered with HP to share the  4 Modes of...

Tuesday, April 07, 2015

Evening's Passion

Daily outfit. Tröjan säger "Do It With Passion Or Not At All" ett citat som jag fullständigt älskar. Tröjan är från SinSay som några av er kanske redan gissat. Jeansen är från Pieces. image image x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Lyx vs. Budget - Shoes Spring 2015

Jag vet att lyx vs budget alltid är poppis inlägg. Denna gång handlar det om skor som är inne denna vår.
Biker Boots

Valentino 9650kr vs. ZARA 799kr
Neutral Pumps
Gianvito Rossi 6450kr vs. Rachel Zoe 2650kr
Gold Sandals
Giuseppe Zanotti 5850kr vs. Splendid 700kr
x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Monday, April 06, 2015

GUESS Wedge Sneakers

När det kommer till skor så är Guess en stor favorit. Det nyaste inköpet för mig är något av mna favoritskor just nu, nämligen sneaker wedges. Jag tycker dte passar till det mesta, super casual elelr lite mer uppklätt, enkelt och supersnyggt. Dessa godingar är i suede och supermjukt skinn. Helt kär! IMG_20150223_225211 IMG_20150223_225250 IMG_20150223_225306 IMG_20150223_225335 x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

Känner ni till Sennheisser?

Ibland blir dt lite mnishopping, kände att det var dags att byta skal på min iPhone (som jag typ aldrig använder förutom när jag spelar eller vid samarbeten med företag som har appar som ej funkar på Blackberry) och så superbra headphones från Adidas. Älskar mina ljusrosa från Sony, men dessa Adidas Sennheiser är lksom exakt som earplugs, förutom att de inte åker ur. Sen har de en mic också, så de är perfekta att kopla till din iPhone, om någon ringer eller så :)
Business & pleasure, right? ;)IMG_20150219_235058 
x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska   

Chloé Spring/Summer 2015 in Paris

Chloé är en äv mina absoluta favoritdesigners. Ska jag vara ärlig så är det nog det designermärket som jag äger mest av, kläder, accessoarer, skor, väskor - ja, jag helt enkelt älskar det som Phoebe Philo (Chloé's förra huvuddesigner) och Clare Waight Keller (huvuddesigner sedan 2011) gets out there. Här är delar av den fantastiska vår/sommar kollektionen för i år. chloe spring summer paris fashion week show dress 080 chloe spring summer paris fashion week show 077 chloe spring summer paris fashion week show 074 chloe spring summer paris fashion week show dress 065 chloe spring summer paris fashion week show dress 060 chloe spring summer paris fashion week show dress 058 chloe spring summer paris fashion week show 056 chloe spring summer paris fashion week show dress 047 chloe spring summer paris fashion week show dress 041 chloe spring summer paris fashion week show dress 039 chloe spring summer paris fashion week show dress 036 chloe spring summer paris fashion week show dress 027 chloe spring summer paris fashion week show 021 chloe spring summer paris fashion week show 017 chloe spring summer paris fashion week show dress 008 chloe spring summer paris fashion week show dress 005 chloe spring summer paris fashion week show dress x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska