Tuesday, June 07, 2016

Odd Molly-koftorna till Halva Priset!

 
Yes, allas favoritkoftor från Odd Molly i sköna somriga färger finns just nu till hela 44% rabatt. Den nya kollektionen. Så de kostar endast 999kr. Äger jag en? Nej, jag tycker alldeles för många har de och personligen tycker jag inte de är så snygga på, men jag vet att så himla många av er älskar de, så tipsar om de :) Finns på Boozt. Och ni hittar kofotorna i de olika färgerna till detta pris HÄR  


xoxo,
xo--Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se - Gravid
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 

London Next!


London är en av de mest populära destinationerna under sommaren. En massa flyg går dit till fab priser och resan är kort, satidigt som det finns en massa att hitta på.

När det kommer till hotell så kan det ibland vara lite klurigare. Och det tar ett bra tag att hitta hotell i London för det bästa och billigaste alternativet, oberoende om man söker något i form av hostels eller fina hotell.

London hotell är nu alla samlade där de bästa dealerna delas dagligen för att man ska få ut så mycket som möjligt för sina pengar påe tt och samma ställe vilket jag tycker är helt suveränt. När Emre komemr hit och var flicka är kommen så ska vi absilut planera in en trip dit, då det är en stad som jag verkligen håller kär, oberoende på årstid :)

Jag brukar personligen välja ett hotell i city i London, men det me bra kommunikationerna med tunnelbanan, så går det ju lika bra att bo en bit utanför  :) 


Det var ett tag sedan jag var där nu, OS, faktiskt, mitt liv har varit så fullspäckt de senaste åren att det enda jag sett av London sedan dess har varit Heathrow Airport, så det blir det snart ändring på!


xoxo,
xo--Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se - Gravid
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska