Btw. kallar ni det lusseBULLE, lusseKATT, saffransbulle? eller något helt annat kanske?
Köpte mitt på konditioriet på Mobilia idag :D Jag älskar denna bulle :) Fast den ska vara färsk, helfärsk, vara köpt på ett konditori (i de vanliga butikerna är det typ 2:a hands sortering) och ska vara mycket saffran. När vi bakar hemma, så tar vi alltid dubbel dos saffran, blir godast så.
Har ni några goda recept på lussebullar?
xoxo,
Vicky
jag säger alltid lussekatt, eller lussekisse :) älskar också saffran! :D
ReplyDeletelussekisse..hehe.. har jag faktiskt aldrig h;rt innan :)
ReplyDeleteHej,jag har jättebra recept,så gärna in till min bakblogg på www.smulansbakblogg.blogspot.com
ReplyDeletetipset är ju att använda kesella i degen.och har man russin blir det mer smaskigt,för mer info besök min sida.see yaa