Wednesday, August 22, 2012

Nu "sågar" jag Moroccan Oil

Har nu provat allas älskling ett antal gånger; Moroccan Oil samt Moroccan Oil light. Light var helt värdelös, iaf till mitt hår, håret var torrt och det kändes inte alls som om oljan gav det någon fukt alls. Moroccan Oil light sägs jue vara till för tunna blonda hårstrån, vilket jag har, men ja, jag tyckte att den var värdelös. 

Tänkte dock att den kanske var för svag för mig, så bestämde mig för att de den vanliga Moroccan Oil en chans. Satte i två "5 kronor" i handdukstorkat hår och måste säga att jag även här var besviken. Hårt var bättre än efter lighten, men fortfarande torrt.

Men än var jag inte klar, nästa gång jag tvättade håret, så tänkte jag köra en inpackning, så efter att ha tvättat håret så hällde jag i ganska ordentligt med produkten, d.v.s. ca 1/3 v en 15ml flaska och steg ur duschen. Kattis skulle komma över så jag tänkte att jag tvättar ur det sen, men sedan blev det sent och jag la mig. Dagen efter tänkte jag tvätta ur det med det behövdes inte. Detta ansåg jag vara ett plus, dvs att efter att ha lagt i så mycket produkt i håret så var det inte det minsta fettigt och håret var mjukt och fint.

Detta är väl bra tänker ni...njae... 1/3 av 15ml för en gång är ca 30kr i produktkostnad = dyrt.

Så nu efter att ha provat vet jag att jag hittat den perfekta oljan i Kérastase Elixir Ultime. 125ml kostar knappa 350kr och där räcker det verkligen med ett max 2 pumptag för en helt makalös effekt på håret. Känns verkligen som lent barbie-hår efteråt. Jag använde min i ca 3 månader och använde upp max 1/5 (innan jag fick slänga den på flygplatsen då jag var tvungen att ta mitt stora baggage som handbaggage :/).

Men till Moroccan Oil säger jag nej tack. Tror jag även ni kommer att säga om ni provar Kérastase Elixir Ultime.

xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM

1 comment:

  1. Anonymous4:12 AM

    The faculty include exρerts from educational institutes
    and іnduѕtrу pгofessionalѕ.
    It has a facіlity wherein you can update mοdules to boost productivity.
    Currіculums may emρhasіze trеating
    teamѕ and systems, аnd lеаdership for both human and
    techniсal агeas of an organization.


    Feel freе to visіt my blog :: Operations research Undergraduate degree

    ReplyDelete

Leave a Comment :)