Wednesday, January 14, 2015

Mitt 2014 - Del I

Vilket år! Något annat kan jag inte säga. Jag har lärt mig så himla mycket, varit med om så himla  mycket. Fått underbara fina vänner, men även mist några. Livet har gått upp och ner och jag har verkligen lärt mig så mycket nytt om mig själv, men vi kör det väl månad för månad.

Januari:
Det var en månad med många happenings, bl.a. JVM i Hockey här i Malmö där vi hade en loge under finalen mellan Sverige-Finland. Sverige fick nöja sig med bronset. Jag var lite smådeprimerad efter att ha kommit tillbaka till Sverige från Rio de Janeiro, speciellt efter att jag insåg att det inte skulle funka med D, det var slut och jag tror att jag grät över en kille i första gången i mitt liv…i 10 minuter, sen var jag over it.
årskrönika1 kopiaJanuari var även månaden som jag träffade O, ett ”förhållande” som skulle lära mig mycket under de närmaste månaderna, på gott och ont. But what doesn’t kill you makes you stronger.
Och något jag måste nämna är att Cristiano Ronaldo efter så många år äntligen fick den välförtjänta Ballon d’Or.
Denna månaden fick jag även möta Ewa’s nytillskott Nicolina, vilken underbar bebis, tyst och enkel.årskrönika2014 kopia
I slutet av månaden var det dags att flyga iväg till Bali, Indonesien…via Singapore. Ett vackert ställe, där mycket hände, men jag hade förväntat mig mer ett paradis än det var. Väl värt en besök och återbesök :)årskrönika 2014..1551531_10151909717056451_1651260011_nårs5 kopiaårs14 kopia
Februari:
Efter en vecka på Bali var planen att flyga till Singapore i några dagar…detta byttes dock till att besöka en ny kontinent, Austrialen och flyget till Perth bokades.
årskrönikan kopiaEn vacker stad, jag var dock inte frälst av Australien fast det absolut var supertrevligt och the kangaroos fick mitt hjärta att smälta.
års4 kopia års3 kopia års2 kopiaårs 16 kopiaEfter Perth blev det några dagar till på Bali, dena gång i Nusa Dua och sedan Ubud där jag åter igen förälskade mig i ett djur, nämligen aporna i apskogen.
års8 kopiaårs9 kopiaårs12 kopiaårs13 kopiaårs10 kopiaårs7 kopia
Annars var det tid att spendera med vänner, en ganska lugn månad som fick ett abrupt slut när bägaren rann över för en vän som betett sig illa en längre tid. Tack och adjö.
Mars:
Sanna Nielsen vann svenska Melodifestivalen med Undo.
Efter att ha varit borta från backhoppningsvärlden och världs cupen i två år och inte haft någon tanke på att åka detta år heller, så skrev Tad till mig och whoops tre dagar senare hade jag bokat flyg och fixat för att åka ner till världscup avslutningen i Planica. Det var kul att vara tillbaka, samtidigt som det bara visade mig varför jag valde att lämna denna ”ruttna” värld bakom mig, förstå mig inte fel, killarna och de som jobbar med WC:n är sjukt nice och så, men tjejerna, så mycket skitsnack, så mycket drama och det kändes även om jag varit borta så länge att jag var mitt i centrum direkt igen. Men vad förväntade jag mig? Efter mer än 10 år i cirkusen så är det väl klart att alla känner en och det är som om man bara har varit borta i en vecka. Everyone wants a piece eller nåt och ni skulle bara höra vissa av texterna som kom ur folks munnar...haha.. Underhållande. Gregor Deschwanden tror jag nog var bäst dock, stod och snackade med någon jag inte minns då kommer han fram lägger armen om mig och säger ”You know what? I’ve known this girl for soooo long, like even before she started to do her lips!” haha.. I love that guy, he’s so funny. Jag höll på att kissa på mig av skratt :P
år5 kopiaOch så Team Area Party, även om vädret var typ katastrof så var det så kul. Mina fina Österrikare, kommer alltid vara mig nära till hjärtat. Hemresan var dock lite knas, blev flyg från München där Mackenzie också flög från och jag hade hans jacka så med honom var jag på flygplatsen flera timmar innan mitt flyg gick då han hade ett tidigt, vad gör man inte för folk..haha..år 4 kopiaGregor Schlierenzauer & Michi Hayböck
år3 kopiaMathias Hafeleår4 kopia Flo Schabereiter & Michi Hayböck

år2 kopiaAga Baczkowska, Kasia, Walter Hofer & Thomas Morgenstern
Detta var även månaden så jag nog var på världens sämsta date, jag dejtar inte, jag hatar att dejta, men denna tog nog allt.
Och det var månaden som jag skaffade Instagram efter många påtryckningar från alla håll.år1 kopia
Och denna månaden bjöd på första försöket från modellen på att försöka få mig för pengar… ja ni hörde rätt, efter en hel del månaders försöka utan att han lyckades ”vanligt” så trodde han att pengar skulle få mig att hoppa i säng med honom…och en ny iPhone…. Och nej, det gick inte det heller.
April:
Jag var skittråkig, så fort min mobil plingade så satt jag i flera timmar, typ 10h om dan och skrev med O som var på träningsläger i LA. Mina kompisar ”hatade” mig under den tiden och hotade med att slänga min mobil i toan…
Var iväg och spelade in för nya svenska filmen Unga Sophie Bell, en kul dag :) Och fick ännu en gång en lesbisk tjej efter mig som vägrade låta mig vara, jag var riktigt obekväm, hon stötte så mycket och jag visste inte var jag skulle ta vägen, det är liksom inte bara att gå ”off set” mitt i en inspelning.år 1 kopia år 2 kopia år 3 kopiamed den tyska skådespelerskan Jella Haase :)
En supertrevlig påskbrunch hade jag hos mig där jag lekte housewife :Dårs 1 kopia
Denna månad blev det mycket bio The Grand Budapest Hotel, American Hustle, Dallas Buyers Club, the Other Woman, Divergent.
April var även ovanligt varm, vissa dagar slängde jag t.o.m. av mig dunjackan!års 3 kopia
Maj:
Jag går över och börjar blogga på LillaTorg. Det kändes att våren var här och hårtopparna blev rosa :D Maj månad känns nästan som mötenas månad, jag hade möten typ hela tiden, både om det ena och det andra.års15 kopia
Månaden då jag finally fick min drömbil, Porsche Cayenne… fast jag brydde mig inte så mycket om den redan efter 2-3 dagar, jaja bil som bil. Vilket ännu en gång bevisade för mig att det är ”jakten” jag gillar, när man väl får något så är det check, next.år 7 kopiaårs 6 kopia
Blev inne på Kicks övertalad till att testa lockar, lätta lockar i mitt hår av en frisör..något som jag nu ofta har. TACK! Princessan Nicis 5-års kalas. Gud vad snabbt tiden går!
år 8 kopiaår 10 kopia års 5 kopia
Bleb ivägskickad mig på det första av många event, nämligen Nordea Masters, och jag tog med Kaytan.års 4 kopia   års 7 kopia
Nästa del kommer snart :)
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska      
;)

No comments: