Monday, March 30, 2015

ANTI Spray Tan

Ja, min Spray Tan oskuld blev tagen på Bröllopsmässan och jag tyckte det blev fint, dock är jag fortfarande anti spray tanning. Allt som jag har haft "emot det" visade sig bara vara sant. Varför jag inte gillar spray tan:
  • det luktar, även om det nte luktade nästan alls när jag blev sprayad, så höll jag på att dö under natten, för det stank när kroppen började arbete ihop med spray tanningen.
  • Även om mina lakan klarade sig undan fläckar, så gjorde inte min vita t-shirt det dagen efter (efter att ha duschat 1 gång)
  • När jag sprayade på parfym dagen efter, så blev jag fläckig
  • Handflatorna ser förjävliga ut undertill efter att man "tar på sig själv" under dagens gång.IMG_20150209_213959
Jag vet att sol och solarie inte är nyttigt, men jag går hellre och håller igång min solbränna på solariet 1 gång varannan vecka, då jag vet vad jag får, jag vet hur länge det håller, det skitar inte ner mig och det luktar inte. Och så kostar det betydligt mindre. 10min solarie = 50kr, 1 spraytan = ca 400kr Därtill så ger solariet oss den "falska" D-Vitamin dos som vi så behöver i Sverige då solen inte skiner så mycket och det ör grått och molningt stora delar av året. Sen kan jag nämna att jag i flera dagar efter fortfarande kände doften av spraytan på min kropp, och jag hatar den. Det går liksom inte att duscha bort den. Så nej, för mig blir det ingen mer spray tan... xoxo, Vicky
x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 

No comments: