Saturday, August 24, 2013

Andréa's inlägg

Andréa skrev ett sjukt bra inlägg i sin blogg, som ni får ta del av här. 
Dina tankar styr ditt liv

Idag fick jag mig en riktig tankeställare. En enkel sådan, men man glömmer det ofta (och gärna) bort. Ibland sumpar man bort tid genom att oroa sig eller till och med tänka negativt. Jag är en sådan person som ofta har för mycket i huvudet och jag går och grubblar på saker och ting, som ofta är helt orelevanta, alldeles för ofta. Det slutar i att jag sätter mig in i situationer som inte finns, oroar mig alldeles för mycket och tänker på både saker som hör livet till men även saker som absolut inte behöver belasta mig.

Det är tydligt att ens tankar styr ens liv. Man måste lära sig att leva i nuet och förvisso planera för framtiden men även kunna njuta av varje dag, av varje sekund som ges en. Jag menar inte att bekymren är till för att släppas, men man bör inte belasta sig själv så till den milda grad att man bara grubblar i onödan. Jag tycker att det finns alldeles för mycket negativa människor, som dels försöker trycka ner en, dels tar ens energi. Under mitt vuxna liv har jag lärt mig att välja bra när det gäller vänner och nya kontakter, vilket resulterat i att jag mår jättebra. Jag har aldrig varit en negativ person och jag hoppas att jag inte har spridit negativ energi i min krets. Men man kan alltid göra ännu bättre ifrån sig, och jag är helt säker på att det enda sättet är att verkligen känna harmoni i sitt liv och inte låta dåliga dagar förstöra en hel vecka för en - bara som ett exempel.

Varenda en av oss är ett resultat av sina egna tankar, för tankarna styr vår vardag. Om man bestämmer sig för att ha en bra dag, lyckas med ett projekt, bli framgångsrik och kunna ha ett fint liv, tror jag absolut att man kommer att få sina planer igenom - tack vare det positiva tänkandet. Men om man bestämmer sig för att något är skit - då blir det tyvärr lätt så och det blir som en dålig spiral, dag ut och dag in.

Jag skulle rekommendera alla att gå och lägga sig med positiva tankar, för att kunna vakna upp med ett leende på läpparna dagen efter. För just ett leende på läpparna kan göra att man klarar igenom dagens alla äventyr samt upp- och nergångar på bästa möjliga sätt. Positivitet är något som tar oss fram, och negativa tankar drar oss tillbaka.

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

3 comments:

Anonymous said...

It is really a term commonly used to describe beautiful plus-size women.
The information that you might be about to have is good for traditional Filipinas.
Being a 40 something women myself, I will surely appreciate the challenges of getting back on the horse, so to speak.


my homepage :: free Sexy cams

Anonymous said...

Åker du imorgon? Gör ett inlägg om packningen (haha, lär vara ett tresidors-inlägg) Vore kul! Trevlig resa och ha det underbart i USA!

PUSS

Andrea
andrealukic.devote.se

Vicky M said...

hann inte..haha... dock inte så farligt måste jue va lite plats på vägen tillbaka, kanske blir dock att köpa till extra baggage..hahah..