Thursday, August 08, 2013

Nästa "Twilight"-film


Jag älskar Twilight, jag älskar Beautiful Creatures och nu kommer ännu en film i samma anda, som är baserad på första boken; Stad av Skuggor, skriven av författaren Cassandra Clare. The Mortal Instruments heter filmen som har en helt enastående rollbesättning bestående av bland andra Hollywoodäs nya älskling i spetsen:  Lily Collins (Mirror Mirror, The Blind Side), men även Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga 1 & 2), Lena Headey (Game of Thrones) och Jonathan Rhys Meyers (Match Point, Mission Impossible 3). 
I ett samtida New York upptäcker en till synes vanlig tonåring, Clary Fray, att hon är besläktad med skuggjägare – ett släkte till hälften änglar, till hälften människor – vilkas uppgift är att förinta demoner som finns på jorden. När hennes mor kidnappas av demonen Valentine beger sig Clary och skuggjägaren ut på ett gemensamt uppdrag för att frita henne. Det blir början på ett svindlande äventyr kantat av demoner, vampyrer och varulvar. 
Jag tror den kommer att bli ett nytt fenomen. I alla fall efter att ha sett trailern, som enligt mig är sååå bra. Filmen har biopremiär i Sverige den 23:e Augusti. 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: