Monday, August 11, 2014

Vill du hyra ut din lägenhet?

När vi reser bort ett tag, funderar ni då på att hyra ut er lägenhet? Min första omgång i Brasilien så var jag lite skeptisk, hur går det, vad händer, ska man vara orolig hela tiden för att saker förstörs, vem betalar? Ja frågorna är så sjukt många. Man kan ha tur och få någon riktigt br ai ens lägenhet, men alla vet vi också att oturen kan slå till.

Andra gången ner till Brasilien lät jag faktiskt min lägenhet stå, kände inte att jag hade tiden och ville inte ha in vem som helst. Något som är viktigt är att fixa ett bra kontrakt, ett giltigt kontrakt och där finns det mycket hjälp att få, färdiga perfekt dokument elelr mallar att utgå från: fastighetsagarnadokument

När dessa är påskrivna så är vi skyddade till en stor mån mot olika saker som kan inträffa och jag tror att man i dessa fall kan känna sig mer till ro ute i övriga världen :) Att låta lägenheten stå är jue faktiskt int bara ett slöseri med pengar, utan även ett bortfall av inkomst. För man får jue in pengar när man hyr ut sin lägenhet och nu när "taket" är borttaget så kan man ta vilken summa man vill, en summa man själv tycker uttrycker värdet på ens ägodelar. Riktigt bra tycker jag!
xoxo, 
Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 

No comments: