Tuesday, February 24, 2015

Jag är med i svenska fimen Unga Sophie Bell

 Unga Sophie Bell  är en svensk film som jag var statist i. Filmen var riktigt bra för att vara en svensk film, annars brukar jag vara väldigt anti svenska filmer, brukar tycka de är korkade, men denna var riktigt bra, ingen typisk svensk film utan både enligt mig och Anna så höll den en hög standard. Väl sevärd!

När jag var med på inspelningen så var alla huvudrollsinnehavarna med i scenen, vi spelade in ganska mycket scener, men i slutversionen så är ganska mycket av detta bortklippt. Så stor eloge till Amanda Adolfsson som är regisör! Jag med den tyska skådespelerskan Jella Haase Felice Jankell som har huvudrollen.
Efter studenten börjar äntligen det hisnande livet! Så tänker bästa vännerna Sophie och Alice om den stundande flytten till Berlin. Men planerna krossas och Alice reser på egen hand, där hon sedan försvinner under oklara omständigheter. Unga Sophie Bell är Amanda Adolfssons efterlängtade långfilmsdebut och den andra filmen som erhållit Stockholm filmfestivals långfilmsstipendium.

x,

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska


Malmö Life - Södra Sveriges största Blogg- & Nöjesportal 
Följ oss på Facebook: http://facebook.com/malmolife

No comments: