Monday, July 20, 2015

Balmain for H&M 2015

 
alla bär kläder från den kommande kollektionen

Yes, nästa collab är officiellt, Balmain blir next up för H&M den 5:e November.
Olivier Rousteing, chefsdesigner och kreativ chef på Balmain, dök upp på Billboard Music Awards i Las Vegas tillsammans med vännerna Kendall Jenner och Jourdan Dunn. Alla tre bar plagg av Balmain x H&M – och avslöjade därmed höstens stora modesamarbete.

”Jag vill tala till min generation: det är min främsta drivkraft som designer. H&M ger mig den unika möjligheten att låta alla ta del av Balmains värld, att dela drömmen och skapa en global rörelse med #HMBalmaination, där vi skapar en känsla av samhörighet under en och samma hashtag. Det här samarbetet känns väldigt naturligt för mig; H&M är ett varumärke som alla har en relation till, och det skapar en gemenskap som jag känner väldigt starkt för”, säger Olivier Rousteing.

Olivier Rousteing är en av modevärldens yngsta chefsdesigners, och under hans ledarskap har Balmain – själva sinnebilden av franskt lyxmode – vuxit till att bli ett populärkulturellt fenomen, med moderna ikoner som Kanye West och Kim Kardashian bland sina lojala följare.
Samtidigt har Olivier Rousteing alltid varit trogen husets DNA och couture-arv. Balmain handlar om energi och frihet: det driver tesen att mode är roligt och underhållande, samtidigt som det ligger ett enastående hantverk bakom plaggen. Varumärket bär på en air av lyx och flärd, och i samarbetet med H&M är det naturligt att låta den charmiga flirten med popvärlden ta plats.

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Balmain som gästdesigner på H&M, och tillsammans skapa en så inkluderande upplevelse som möjligt, för alla. Balmain har en unik stil, där märkets couture-anda möter en streetwear-attityd. Det är överdådigt och väldigt direkt, och samtidigt sensuellt med en speciell energi. Kopplingen till musik- och nöjesvärlden adderar en extra, överraskande dimension”, säger H&M:s Creative Advisor

Se den officiella videon HÄR

xo--Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 

No comments: