Friday, September 24, 2010

Nicole Richie ska vara smal


Oki, bikinibilderna som visades 2006 var inte fina, men visst fan är Nicole Richie 100 gånger snyggare som smal än som "sund" som det så fint kallas.

Och alla får säga vad de vill, men Nicole är snyggast som supersmal :)


Och om jag ska gissa, så så fort Nicole ser de nytagna fotona på sig själv i den rosa bikinin så kommer hon rasa ner till sin vanliga vikt, för snyggt är det inte.

xoxo,
Vicky

4 comments:

Anonymous said...

Hon är inte osundt smal, hon har bara små bröst. Märkligt vad experter snabbt är ute och klassar folk som osunda och sjukligt smala. Men när det gäller män som ahr låg kroppsprocent så kallas det fitt och superkropp. ehh lite dubbelmoral

Elise said...

Lite skum kommentar av den anonyma tycker jag... tjejer ÄR ju faktiskt programmerade att ha mer kroppsfett. Bröst och booty, hört talas om det? :D

Så för tjejer ser det inte sunt ut att vara benig och utmärglad, inte enligt mig iaf.
Vissa kan dock se OK när de är pinnsmala, men inte Nicole tycker jag :/

caroline said...

hon är fortfarande smal, blir så förbannad när jag läser ett inlägg som ditt! hon ser sjuk ut när man ser hennes revben och knäskålar. skärp till dig och väx upp!

Vicky M said...

jag tycker hon är perfekt som smal, ej så som hon var då den bikinibilden togs 2006, men på alla de andra bilderna. hon ser helt enkelt bäst ut då, men vi får jue alla tycka som vi vill :)