Tuesday, March 12, 2013

Försenat flyg, då spelar vi :D

Ja, ganska exakt nu så skulle mitt flyg till Rio de Janeiro har taxerat ut från London, men "due to technical difficulties" så är det två timmar försenat och preliminär avgångstd just nu är 14.00 - British Airways är inte perfekta de heller ;)

Har i alla fall hittat en laddningsstation - Statoil som de kallas, så nu sitter jag här på min MacBook Air och undrar vad jag ska göra... Ganska snabbt kom jag på att jag jue faktiskt kan spela lite online casino :) Längesen jag hade tid att göra det, så när man har några timma över att spendera på flygplatsen, till exempel vid förseningar, så är det en perfekt sysselsättning att spela lite Black Jack. Black Jack är mitt favoritspel när det gäller hasardspel (fast det vet vissa av er redan kanske), fast just online kan jag tänka mig att spela poker också, då man kan spela med låga insatser :) Det enda som jag inte gillar att spela online är roulette, tycker att hela känslan försvinner på en dataskärm. På poker finns jue möjligheten att köra videopoker, så får man jue se de andra som spelar också via webcam:en och så coupiern, det är superkul tycker jag. Tänk er man liksom connect:ar med folk över hela världen :)

Nä, nu ska jag sluta att skriva här och koncentrera mig på spelet! Hörs sen! 

 xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

2 comments:

Anonymous said...

I do not еven know the way I enԁed up heгe,
howeνeг Ι thought thiѕ submіt was once good.
I don't recognise who you're but definitely уοu are going tο a famous blogger for
those whο are not already. Cheers!

Feеl fгee to ѕuгf to my wеb page - site

Anonymous said...

Usuаlly I ԁоn't learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great article.

my blog 398