Tuesday, March 26, 2013

Samba Street - Party Pedra do Sal

I fredags efter Niterói åkte vi in till centrum; ett ställe som man egentligen inte ska vistas på efter kl. 18, förutom på klubbarna då, men bara gå runt på stan är väldigt osäkert med typ bara fel människor. Men iaf, Jag & Carlota och två tjejer som bodde på hennes hostel, mötte upp Aaron och så gick vi till Pedra do Sal, som är ett välkänt street samba party här i Rio de Janeiro. En massa folk, live band som spelar samba musik, alkohol och mat. Lite festival-feeling över det hela.

Inte riktigt my cup of tea egentligen, men det är roligt att se något nytt och annorlunda. Detta är jue en del av den brasilianska kulturen. 

Efter ett tag kom Diana och joina oss, hon och aaron hade missat varann totallt på metro:n och då ALLA typ skrämmer en med att man ska lämna allt hemma när man går ut, så hade hon inte mobilen med sig. Jag lämnade kameran hemma, men hade mobilen och kontanter med mig. Tycker att stora delar av "varningarna" man får inför Rio är överskattade, men mer om detta en annan dag.

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

No comments: