Saturday, January 25, 2014

Mäklare utlovar Arabfritt område

haha... Välkommen till Malmö. Är det någon i denna stad som ens hade trott om en mäklare hade sagt det? Det hade jue fått mitt förtroende för mäklaren att falla direkt.

Så här svarade de andra mäklarna:

MOVH:
- Det vet jag inte det har jag ingen undersökning på. Men det är väl inget typiskt område som är känt för det i alla fall.
Våningen och Villan:
- Nej det skulle jag inte vilja säga, jag vet inte var man gränsen för araber. Vissa drar alla över en kam och kallar araber, jag går inte in i den diskussionen. Det är blandat, det är inte lika segregerat som i Rosengård till exempel.  Det är väl mest om ska säga svenskar av alla kategorier. Det bor mycket utlänningar som jobbar i Köpenhamn som pendlar. Det är väldigt mycket affärsfolk så att säga, lägenheten kostar också en del så det är inte bara svenskar som bor där men största del är det väl det.
Bjurfors:
- Nej, där är ingen, det är mestadels svenskar. Där är någon, om han är från Tjeckien eller något med svensk fru tror jag. Men sen är där är nästan bara svenska familjer eller par.
Mäklarhuset:
- Nej, Malmö är en mångkulturell stad men där borta i Västra Hamnen är det inte mycket.xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

2 comments:

Anonymous said...

Märks att det var längesen du bodde här

Vicky M said...

jag bor i Malmö. Finns väl inte någonstans där man kan säga är ett arabfritt område? du kan inte heller säga att det någonstans finns ett "svensk-fritt" område...