Tuesday, May 20, 2014

Ett hett tips för sommaren?

Ciara, Ashley Green, Kelly Ripa, Cameron Diaz, Kate Upton, Anna Sophia Robb
När jag säger sommar och skor, så tänker väl de flesta på sandaler, flip-flops, peep-toes, wedges, ja allt möjlgt som är så lätt, litet och öppet så möjligt, eller har jag fel? Som vi alla dock vet, och tyvärr har fått medfara, så finns det ett ganska stort problem med skor; speciellt nya skor eller skor som man inte har burit på ett tag, och det är skoskaven man får :/ Vad gör vi när vi har skoskav på ställen som verkligen "alla" skor passar in på?

Det finns ett skäl till varför alla Los Angeles-bor springer runt i sina UGGs året runt, vanliga människor, som kändisar. Obviously, finns de i olika modeller från over-knee höga till dessa classic mini, som enligt mig, är den perfekta skon att slänga ner fötterna i när man bara känner för att ge sina fossingar ett break. 

Ni som följer mig vet att jag älskar mina UGGs, Guds gåva till mänskligheten! Vissa tänker kanske att det måste jue bli sjukt varmt. Men nä, UGG s är egentligen gjorda för surfare, så det är strandskor. Då det är 100% fårskinn så höjer de faktiskt inte temperaturen utan håller foten sval och ej svettig - dvs foten andas och håller dålig svettlukt borta
(självklart pratar vi nu om orgnalen, kopiorna har inte samma kvalitéer).

Vad jag tyker man ska satsa på nu inför sommaren är några mini-UGG i någon cool färg. Passar till allt och hur sköna är de inte när man reser? Lätta att sätta på och ta av - så även de perfekta skorna när man ska ut på en shoppingrunda. Jag funderar på att köpa ett par i färgen Sangria, eller mer exakt hallonröda. Så kan de jue funka både under sommaren och sedan året runt. Finns just nu med 30% rabatt på Irispelle.se Vad säger ni?  Tänkbart, eller är jag helt ute och snurrar enligt er?

.
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: