Saturday, April 02, 2011

My Journey to Gothenbourg

Jacket: Fjällräven, Jeans: Mango, Shoes: Vagabond, Tee: VILA, Bag: Chloé

Klockan ringde 5 på morgonen, inte var det lätt att gå upp, men en jobbintervju är en jobbintervju :) Tåget kom fram till Göteborg, 20 minuter sent (what a surprice...NOT). Vädret var allt annat än lyckat, men duggregn, men det var iaf varmt. Så med min Magic (life-saver) i ena handen och rosa reaplugsen i öronen från Monkeygadgets (som ni just nu kan vinna ett iPhone skal från HÄR) kunde jag börja vandringen ut i det okända ;)

Min kännedom om Göteborg är ungefär lika med noll, så glad blev jag att jag har min Blackberry med GPS-funktion som kunde leda mig rätt till Arbetsförmedlingen (1,6km bort) där Seabourn hade sina intervjuer.

Kom dit typ dryga 20min innan utsatt tid för presentationen, mötte upp med några trevliga tjejer. Vissa av de hade åkt 9h för att komma dit *puuH*.

Efter presentationen blev det one-on-one intervjuer. På engelska såklart. Beroende på vilken position man sökte fick man svara på en del frågor, "positionsrelaterade", sen fick man se löneavtalet, som man även fick skriva på.

Kan säga att jag precis hann tillbaka till tåget (med ett kort stopp på Espresso House för en is-latte och en Levain-macka) med 3 minuters marginal till avgång. Sen var jue tåget iaf över 30 minuter sent i Malmö.... Där jag träffade Kayt, som väntade på en italienare som var på samma tåg..hehe...


xoxo,
Vicky

No comments: