Monday, December 13, 2010

I forgot my camera :(

Lucia Movie Night 2010 and I forgot my freakin camera, or the battery in the charger at home :(

Iaf vi hittade parkeringplatser precis vid biografen och vi kom lagom tills insläppet. Självklart ställde vi oss inte i den 600 människor breda kön, utan gick till sidan av dörren för att bli insläppta inom de 20 första personerna :D

Vi hade inga biljetter, skulle hämta ut de i biomaten, men ärligt talat, jag har aldrig sett en så dålig organisation av LMN. De hade ingen koll, de bara släppte förbi alla, tjejen som gick med oss till biomaten, typ gick med oss dit, sen var hon typ gone. Det var sen ingen som kollade att vi verkligen fick ut biljetter, det kunde lika gott ha varit ett kontosaldo vi plockat ut. Ingen som kollade väskor efter sprit eller liknande. Ingen som kollade om vi bara tog en läsk och en popcorn.

Sen när det var matdags var det likadant, ingen som kryssade av eller något. Sen värdarna som höll i tävlingarna och frågade om maten.. PINSAMT, de var så dåliga. "Jag är nöt" E det någon annan som är något? "Jag är gris". Sen fanns där folk som var klädda ordagrant i pyjamas.. Man går inte ut bland folk i pyjamas, inte ens om det är en hel natt man ska va på bio. Finns något som heter mjukisbyxor om något.

Filmerna då? Det blev bättre och bättre för varje film. Det var dock bra filmer allihopa. Love and other Drugs, Easy A och The Town. Ingen svensk film i år, första gången på typ 6 år eller hur många gånger som jag varit där.

Karro bailed efter andra filmen dock, hon var trött och ville hem och sova då hon skulle jobba kl. 13. Subway fick vi äta ännu ett år :) Burn och lussebullar likaså.

Recensioner av filmerna kommer strax.

xoxo,
Vicky

1 comment:

Anonymous said...

Really good article. That's exactly what I was looking for.
My web-site - 商業攝影