Saturday, August 20, 2011

Malmöfestivalen


Tog en taxi in till stan för att möta upp Kaytan. Så gick vi genom festivalen, som är sååå mycket mindre än den var förr i tiden, och mycket mindre folk var det också (vilket iofs är väldigt skönt). Köpte churros med kanelsocker och gick vidare till första nöjes"fältet". Massa ungdomar såklart och folk i "alternativa" kläder. Vissa såg ut som om de glömt sätta på sig ett klädesplagg eller två.


forgot your pants or something?! - Stortorget

Är lite sugen på att gå till spå-damen som är där, men samtidigt lite scared, jag menar, vill man verkligen veta vad som kommer?

Iaf inget speciellt nytt någonstans, fulla människor på Stortorget och kräftlukt överallt, dansande människor som hade kul till snapsvisor, så vi fortsatte ner (efter att ha lyckats ta oss igenom dansande par). Skateboard rink mellan Centralen och Stortorget, men blev ingen uppvisning då det blåste som satan :/

"Stora" nöjesfälet då, där vann vi nästan 2000g Marabouchoklad :P

Posthusplatsen spelade amerikanska CocoRosie och där var FULLT (se videon).
.
Sedan gick vi ti
llbaka till Stortorget där Peter Jöback & the Cookie Beans skulle spela och Veronica Maggio (visade sig dock att Veronica spelar först på söndag :P). Kommer bilder och video i ett nytt inlägg :)

Var ni på festiva
len?

xoxo,
Vicky

No comments: