Tuesday, May 08, 2012

På tal om äldre män

Elina skrev igår ett inlägg om äldre män, eller om the fact att hon gillar äldre män Glampuss - Jag gillar äldre män.

Samtidigt var jag och Kaytan och såg förhandsvisningen av "Get the Gringo" med en annan äldre man, Mel Gibson, på bio. Som de flesta av er vet så är jag så långt ifrån man bara kan komma att gilla äldre män, har aldrig gjort det typ. Inte ens när jag var yngre gillade jag äldre killar. Visst kan jag tycka att en äldre man är väldigt välbevarad för sin ålder, men för min del finns det inget där som skulle kunna få mig att känna något, där var man borde känna nåt ;)

Men iaf, Mel Gibson är en man som jag tycker är väldigt välbevarad och George Clooney. George är kanske t.o.m en man som jag skulle kunna övertala mig själv för...haha.. Fast där finns en äldre man som jag lugnt skulle övertalas till.. Rob Lowe. He can do me anytime! 

En kort inflikning om Get the Gringo, en perfekt film för en dejt, d.vs. en film som passar en kille perfekt, men som även typ varje tjej borde gilla, fast det är ett action drama :) 
A career criminal nabbed by Mexican authorities is placed in a tough prison where he learns to survive with the help of a 9-year-old boy.  
xoxo, 
Vicky

1 comment:

GlamPuss said...

JApp aldre man is da shit hehe... Ibland. Langt ifran alla haha! Pussssss