Monday, May 07, 2012

Vapianos Invigning av Uteserveringen

WoW, måste jag säga. Detta var det bäst planerade och genomförda eventet som jag varit på i Malmö. Det märks verkligen att det är Stockholmsfolk (eller bakgrund därifrån) som planerat det. Planeringsmässigt var det nästintill klockrent. Det fanns en gästlista där och man fick direkt band för drinkar. Eventet kändes "exklusivt" och DJ:n som de hyrt in var riktigt bra. Gratis dryck och mat. Servitörer som gick runt med all möjlig mat, samtidigt som atmosfären var hur skön som helst. 

Vi åt Vapiano's bruschetta (I love it!) och sedan ceasarsallad. Drack deras rosévin (som var riktigt gott), sedan serverades någon drink med Baccardi Razz bas med färska hallon och lime. Superfräscht. Alla var supertrevliga och det var verkligen bara inbjudna som hade tillträde till uteserveringen.

Nu må kanske folk tycka att det låter pretensiöst, men jag anser att är det invite-only VIP tillställning, så ska det också vara så.  Du ska inte när du kommer dit behöva stå i en kö (för att fast det är VIP event, så får alla komma... ?!?!), du ska absolut INTE behöva betala inträde (inga namn nämnda, men det är så vissa anordnar fester/events i Malmö) och är det VIP/Event så ska det bjudas på mat/dryck. Eller vad säger ni om det?

Men ja, över till Vapiano's uteservering. Vi va där typ från 14.30-18. Vädret var underbart, och uteserveringen är verkligen en hit. 
Älskar deras toaletter! Dröm för oss tjejer!
  
Jag, Louise, Linda
Lollo & Jag
 Kaytan :)
 Och här har vi chefen, Fredrik :)


P.S. Vi råkade få med vårt privata samtal på videon...hahaha... *Whoops*
 

xoxo,  
Vicky

2 comments:

Anonymous said...

Du ser himla bra ut baby, som jag skrev tidigare: aldrig varit sa snygg som du är nu! WAY TO GO, BABY!!!

Puss

Andrea
http://extraordinarylifestyle.onsugar.com

Vicky M said...

tack baby <3