Friday, September 28, 2012

Böneutrop från moskéerna

Läste detta artikelurklipp hos Nisan och jag håller helt med henne om att det är vansinnigt att tillstånd har getts.
 Oki att kristna kyrkor har sina kyrkklockor som ljuder, men det är långtifrån ett böneutrop som ska sändas ut över hela staden. Personligen tror jag att jag skulle känna mig superobekväm. Vad säger ni om det hela?

xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM

4 comments:

Anonymous said...

Det är riktigt jävla dåligt. Förstår inte hur politikerna i Sverige tänker längre.

Michaela Anita said...

Jag ser absolut inget fel i det. Vi har ju ändå religionsfrihet vilket jag tycker är fantastiakt då Sverige är ett mångkulturellt land. :)

Linda aka Javamorsan said...

Ja jag anser nog att det är att ta i lite i överkant. Jag tycker det är helt okej med moskeer osv.. Men detta är inte okej.
Går inte att jämföra med våra kyrkklockor som för det första inte slår flera ggr om dagen VARJE dag.. Nä någonstans har den sk friheten gått för långt och när man godkänner sånt här främjar man tyvärr rasism och hatet mot muslimer :( Dåligt av beslutsfattarna!

Vicky M said...

religionsfrihet är en sak tycker jag, men att höra böneutrop är att gå et steg för långt, iaf enligt mitt tycke. Det är liksom inte som ett fritt val att gå in i en musikaffär och få höra musik komma ur högtalarna, nej här har manliksom inget val och "måste" lyssna. Det tycker jag är fel.