Friday, February 21, 2014

Tjejer bryr sig också om bilar

Jag vet att de flesta tjejer inte bryr sig det minsta om bilar. Eller ja, det tycker väl att Zlatan i sin Ferrari är het (nej, han kör verkligen inte en Volvo...mer än de två dagar i veckan han måste, så kan har skrivit kontrakt på det och fått en "ansenlig" summa pengar för att göra det).

Jag älskar bilar och det må vara ytligt, men en snygg bil måste man ha. Och obviously måste killen jag dejtar ha en snygg bil och egentligen en bättre bil än mig. Inga flickbilar är OK i min värld ;) 

Jag har alltid gillat antingen sport bilar eller större bilar. Min första bil var min Mercedes CLK, sen köpte min pappa en Ford Escort cab för min student (behövde jue en cabbe till studenten) - den såldes dock snabbt efter. Sen hade jag Mercedes C-klass Sportcoupé och nu har jag nog den bilen som jag gillar minst av alla Nissan Qashqai. Varför jag gillar den minst är jue obviously att det inte är en Merca, men främst för att den känns plastig (och ej är snabb), tillbehören och accessoarerna i bile känns billiga, typ leksaks, men något som jag har kunnat byta är snyga däck och aluminium fälgar :) Det lyfter en bils utseende avsevärt tycker jag.Beställa däck och fälgar på nätet - se mer här.

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: