Tuesday, September 22, 2015

Lästips!

På sommaren läser jag som mest, när man ligger vid poolen eller flyger runt i världen. Här är tre riktigt bra lästips som jag plöjt igenom i sommar.

Sommar i New York av Candace Bushnell. Har inte gillat några andra av hennes böcker då de varit superkorta stories bara sammansatta. Denna bok är dock ”hel” och handlar om Carrie Bradshaw från Sex and the City precis när hon kom till New York. Perfekt chiclit.

Jag nämnt de innan Hammarbyserien av Carin Gerhardsen. Tjockare än Vatten är den senaste boken jag fåt hem som jag tänker sätta tänderna i (del 6). En deckare som passar alla, visst följer den personerna från böckerna innan, men är ej ett måste att ha läst alla delar, dock skulle jag rekommendera att börja från början med Pepparkakshuset
:)
Sist, men itne minst, Carolina Gynning som är en fantastisk författare enligt mig, bra stories, lättlästa och man vill inte sluta. Laura – flickan från havet är inget undantag. Utspelar sig i Thailand, Malmö och Stockholm, så extra roligt att läsa när man vet om alla ställena som nämns.

har ni några lästips? Give me, give me, give me :)
x
 Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 

No comments: