Monday, July 06, 2009

Hevetes dag + volle Stress

4 Exams to go... Tuesday 9.00 Tuesday 10.00 Tuesday 18.00 Wednesday 11.00

Ni anar inte vilket helvetes dag jag haft och inte blir det bättre. Först blir jag väckt av någon jävla typ Inkasso-gubbe (som dock inte är inkasso på det sättet), så jag ska betala något straff för att jag inte uppvisat hur jag underhåller mig rent ekonomiskt här i Österrike (för ANDRA gången på 65€!!!). Så blir jag förbannad, för han vet typ inget, så går jag till Stadskontret, där kande egentligen inte helelr säga mycket mer än att det finns flera straff om samma sak, fast de efter att jag betalade mitt första straff, sa att det enda jag behövde var att anmäla en huvudbostad normalt. Så jag får en bot på 30€ till, plus att han säger att där ligger 2 till inne på 50€ vardera, men han visste inte riktigt osv (förhoppningsvis är det de som jag redan betalat).
Så jag gick och avanmälde mig i Österrike (eftersom jag ändå kommer vara borta hela sommaren och har inte tid med detta skitit dessa knappa två dagar till som jag kommer vara här). Så just nu figurerar jag inte i Österrike.

Eftersom jag redan var arg så fick det bli tröstshopping, köpte nästa en svart skinnjacka på Mango som var 50% nedsatt, men ringde mamsen och hon sa en sanning, att jag inte är en skinnjacke typ (förutom min assnygga gröna figursydda skinnjacka som jag också köpt på mango och som jag ADORE). Blev en blå axelbandlös klänning och en genomskinlig topp i blå/svart zebramönster.

Sedan begav jag mig till Uni för att skriva ut ett skript till en av tentorna imorgon. Inhandlade även Red Bull och frukt, varav jag fick betala fullt pris på frukten, fast det vara 30% rabatt, men i mitt tillstånd, så orkade jag inte mer.

Kommer hem och internet fungerar fortfarande inte. Så vi ringe Telecom,

K: Vad har ni för telefonnummer?
V: Jag vet inte för vi använder ej telefon, bara internet.
K: Jasså. I vilket namn står kontraktet i då??
V: Vicktoria Murawska
K: Ja, jag har det, vad är problemet då?
V: Ja, vårt internet fungrar inte sen i lördags och jag undrar hur lång tid till det kommer ta?
K: Så ert telefonnummer är 0512- ???
V: Va?? Jag vet inte vi använder inte telefonen.
K: Jasså, ja alltså ni kan varken ringa ut och folk kan inte ringa till er?
V: Va? Vi har ingen telefon, så jag vet inte, vårt INTERNET funkar inte!
K: Ja, vad har ni för kundnummer då? Jag behöver ert kundnummer eller telefonnummer.
V: Jag har det inte, får du inte upp oss på mitt namn och födelsedatum?
K: Jo, du är här, men jag behöver ditt kundnummer, det börjar med 01 elelr 06 du måste leta upp det.

Jag skojar inte jag ville döda henne. Om hon nu fan har mig uppe, vad fan ska jag behöver leta upp vårt kundnummer för?!?!?!

Ja, iaf så gick Bettina till killen som vi lämnat våra papper hos, när hon kom tillbaka så ringde jag dit igen. Denna gång svarade en kille (killar är mycket bättre när det gäller teknisk support, jag HATAR tjejer). Han säger tat vårt internet är spärrat, då killen som jag skrev över dte från ej betalat sina räkningar och nu har det gått till Inkasso på nästan 200€. Ja, egentligen hade det jue inget med mig att göra, men eftersom jag tagit över kontraktet, så har det indirekt med mig att göra och de måste spärra vårt internet och det bästa för mig, så att jag på något sätt inte får problem blir att någon annan i vår WG gör ett nytt kontrakt på internet. Jag ville explodera. Därtill, som jag och Betti kallar det har vi tagit plugg.piller idag, vilket inte gör det hela bättre. Tur att jag åker om två dagar dock!

På det hela, så får jag SMS från Emi gällande Tom. att jag skulle ha SMS:at honom mitt i natten (ett grupp-SMS, där jag frågade om folk var på stan och om det var något på G), vilket fikc henne att typ ja ticka helt, att vafan jag ljuger för att jag inte vill någon från Tom och att jag borde erkänna att jag vill ha han igen etc etc etc. Tillslut kastade jag min fina Motorola i golvet (den har fått utstå mycket) och fortsatte läsa mitt filosofiska oläsbara skript (sååå jääävla tråkigt, som tur är tentan relativ enkel om man skriver en massa självupplevt skit). And believe me, the only guy on my mind rihght now is LUKAS, and that is totally ENOUGH if already not TOO much!

Ja, så om ni förstår är jag på något dåligt humör. Jag har tre tentor imorgon, därtill bankärrenden.
Och en on onsdag.

xoxo,
Vic

2 comments:

Anonymous said...

Den sista biten, om killen, är nog det värsta. Ooooh vad lack jag hade blivit.


Pussssss ÄLSKAR dig!

http://andrea-lukic.devote.se

Vicky M said...

mmm, snacka om att jag blev!