Thursday, August 26, 2010

Permanent hårborttagning var det ja...

Var på Hair Free igår för laser borttagning av hår på oönskade ställen. 1:a passet. Det kändes kan jag jue säga, med det är jue som stick, så ingen direkt smärta, utan mer värme som sticker till. Undrar hur många gånger jag kommer få gå innan allt är borta... Jag HATAR hår. Som tur är jag inte hårig..hehe...

Nästa behandling ska man göra efter 6-8 veckor, så kommer göra den i Innsbruck.

Har någon av er provat?


xoxo,
Vicky

3 comments:

Unknown said...

Hur har det gått med din laserbehandling? Jag har själv funderingar på det.

Har suttit och läst om det på www.plastikoperationer.net/harborttagning-laser-harlaser hela morgonen.

Har ljus hy och då är tydligen Alexandritelaser det bästa alternativet.

Är inte smärttålig så jag vet inte riktigt om jag vågar :P Gjorde det ont på dig?

Vicky M said...

hej!

laser är något som man måste uppehålla, inte lika ofta som med vaxning etc, men tycker att vart 8v är det bra att gå, efter ett tag kanske lite mer sällan, men håren återkommer. Kanske inte lika mycket som innan, men blir av med de blir man tyvärr inte. Har ett antal kompisar som gjort och ingen av oss har fått något permanent resultat.

Laser är dock som sagt ett bra allternativ då man slipper håren i minst 2 månader framåt. Och ja, det gör ont och visst kan man ta ner styrkan på "stötarna", men det ger ett sämre resultat. Det jag kan rekommendera är att man en timme innan behandlingen lägger på Emla kräm å det området som ska behandlas, för det ger mycket "smärtlindring" :)

Och laser gör ont på alla, finns ingen laser som inte gör ont och de som reklamerar med "smärtfritt", borde bli stämda för det är falsk marknadsföring. Jag fick personligen en "chock" första gången jag gick för en behandling, då jag också läst att det är "smärtfritt", långt ifrån. Fördelen är dock att det är över på några minuter :)

Vicky M said...

gjort en ny blogpost här: http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2013/01/laser-permantent-harborttagning.html