Monday, April 09, 2012

Kissie + Lamar Odom

Foto: kissies.se 

Vilken stor grej det har blivit. Att vår egen lilla Kissie som är i USA just nu (troligtvis något med Gossip Girl) skulle ha varit och festat med Khloé Kardashian's hubbie, Lamar Odom,  i lördags. Något hon har lagt ut bilder på, men typ dolt ansiktena.

Kissie insinuerar själv att det skulle vara Lamar, genom att sätta ut en bild från hans tid i Lakers, självklart med ansiktet suddat, men vem som helst kan jue se att det är han. Ett problem med att ljuga Kissie lilla är att sportsmän som är mitt uppe i säsong har play-offs nu. Lamar's Dallas Mavericks spelade match i Dallas i fredags och i Memphis i lördags. Båda dessa städer ligger typ på andra sidan USA i jämförelse med New York. Så tror inte att Lamar hade hoppat på ett plan direkt efter sin match och flugit till NY (vilket också är en flygtid på ca 3h). 

Om detta inte vore nog, så är fotot som Kissie publicerat på sig och "Lamar" inte speciellt trovärdigt. D.v.s. killen står nästan helt rakt framför henne och han ser ut att vara max 15cm längre...Lamar Odom är 208cm lång, vilket skulle betyda att Kissie skulle vara ca 195cm

Dock må jag säga, att visst är ansiktsdragen lika, så vem vet...

Som en liten extra nyhet så blev det i söndags klart att Lamar lämnar Dallas Mavericks..


xoxo, 
Vicky

Delta i påsktävlingen HÄR!

3 comments:

GlamPuss said...

Haha nice detective work! Du kanske ar nasta Classe? ;)

Vicky M said...

hahahahahaha..... vem vet ;) kanske ska publicera i en kommentar hos honom att han får se upp :P

Lina said...

HAHAHA, du är grym :)