Saturday, December 15, 2012

Julklappstips till mig & dig :)

Julen närmar sig med stormsteg, knappa 10 dagar kvar. Förra veckan kände man inte av julstressen i butikerna, undrar om den kommit än? Eller har folk inte börjat tänka på julklappar än? Jag brukar vara ganska tidigt ute, men i år har jag nästan inte fixat en endaste julklapp än. Så det blir lite sista minuten för mig. Jag känner mig på något sätt omotiverad, har svårt att komma på bra julklappar, så julklappstips är alltid bra.

Det svåraste tycker jag är nästan när folk frågar mig "Vad önskar du dig i julklapp?" Supersvårt det där, vet inte varför har liksom alltid ändå haft en del som jag önskat mig, men nu känns det bara som ett tomt vakuum. Kan då vara skönt att drömma sig bort till lite lyxprylar. Inte något direkt som en kompis köper till en, men kanske föräldrarna eller familjen? Nedan är några ting som jag inte hade tackat nej till om Jultomten hade med sig :)


Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

2 comments:

Heponimake said...

Åhhh samma här! Har inte köpt en endaste. Brukar ta nästan allt på våranårliga tripp till Ullared men i år blev det ingen av vissa orsaker! :( Så - vi tar allt den 22.a har vi sagt, den ENDA dagen som vi får ihop! Jobb jobb familj jobb jobb.... herregud så dan denna december är!

Jag lnskar mig aldrig nått i julklapp, lite värmeljus, tassimokapslar - ja, sånt man alltid behöver o vill ha hemma! ;) Mkt enkel tjej är jag! :D
KRAM o ha en fortsatt fin helg snygging!

Vicky M said...

ja, Gud supermycket att göra just nu. Ha en fin helg du med <3

kraaam