Thursday, December 13, 2012

Sponsrad video-Röda Korset

Nu när julen närmar sig med stormsteg, så tänker iaf jag ännu mer på barn som har det dåligt, som lever i förhållanden som för oss "vanliga människor" i Sverige är helt otänkbara. Jag tycker om att ge tillbaka till världens barn och försöker göra det så ofta jag bara kan, och då spelar det ingen roll om det är lokalt (som att samla in julklappar till fattiga barn i Malmö) eller skänka en slant via SMS, telefon eller betala en extra slant i matvarobutiken för att överskotten ska gå till behövande barn.

Barn som far illa är något av det sorligaste jag vet, det är något som rör mig till tårar på några sekunder och jag kan inte göra något åt det. Katastrofer som händer i världen där folk förlorar allt, inte bara materiella ting utan även anhöriga, familjer, sitt skyddsnät och stöd. Det är något som jag tycker att varje människa i detta land borde hjälpa till att stödja. För oss gör de där extra tiorna inte mycket i plånboken, men för de kan de utföra mirakel, så hjälp du också!

Var med oss i kampen mot världens katastrofer

Var med oss i kampen mot världens katastrofer. Varje dag drabbas människor av förödande katastrofer. Varje dag kämpar vi för att rädda liv och ge hopp. Ingen skall lämnas ensam i en katastrof. Ge ett bidrag nu i Jul.
xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM!

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.