Wednesday, January 13, 2010

Karaoke in Mausefalle

Ja, gårdagen bestämnde jag mig med Bine att dra till Mausefalle för att sjunga karaoke... Och vilken kväll det blev. Efter ett antal Martini Bianco tvingade Bine upp mig att sjunga My Heart Will Go On by Celine Dion. Ingen aning hur det lät då jag inte hörde vad jag sjöng vilket jag hatar. Men iaf, Bine var uppe ett par gånger till och vi vann 3:e pris..haha... så helt katastrof kunde dte inte ha varit.

Vi rockade dansgolvet... DJ:n´s ord "Så som ni dansar är en fröjd för ögat, killarna kan jue lugnt stå och runka till den synen"...hahahahahha.. Jag höll på att dö...hahahaha... Sen kände jag mig som en eskortflicka eller nåt, kom killar hela tiden och skulle snacka sen andra som "Du kan inte du bara följa med mig till min kompis där, han vill så himla gärna lära känna dig?!" "Kan jag få ditt telefonnummer? Jag lovar att inte ringa eller sms:a" - Ja det värsta var dock när jag var snäll och började snacka med en kille för han kom med en drink till mig (ja, inte därför som jag började snacka med honom dock, utan jag ville bara va snäll, då Bine snackade med någon lesbisk tjej), detta visade sig dock vara sonen till ägaren av klubben. Och nej jag tyckte inte han var snygg, varken min typ och sen mucho too old pour moi. Han var över 30. Han var trevlig att snacka med och så, sen försökte han ge mig fler drinkar, som jag dock verkligen försökte avböja, men en till fick han i mig. Det blev dock jobbigare och jobbigare då han hela tiden kom närmre och närmre och jag flyttade in mer och mer i barhörnan, men sen var jag fast.

SMS:ade HELP! till Bine. Hon hade dock glömt mobilen hemma... "Jag vet att jag inte ens är i närheten av tillräckligt bra för dig. Jag vet. Fast ska jag vara ärlig så tror jag inte att någon kille är tillräckligt bra för dig". Asså oki, för komplimanger, men jag kände mig så obekväm. Speciellt när killen sen säger "Jag vet att jag är ful". Vad fan svarar man på det??!?!? Tillslut lät han mig gå. Jag gick bort till Bine och de lesbiska tjejerna. Och hon som Bine snackar med börjar ba "Ja, men jag sa till Bine att, din kompis hon är jue så himla snygg, varför står hon med honom? Han är jue inte ens i närheten av tillräckligt fin för henne, för hon är alldeles för snygg för honom!". Och så fortsatte det.

Om ni inte sett mig obekväm innan, så kan ni tro att jag var det.

Därtill fick DJ:n reda på mitt namn. Och jag hörde VICKY ett antal gånger under kvällen....

Men kul hade vi..haha..


xoxo,
Vicky

No comments: