Saturday, January 02, 2010

Nyårslöften?

Avlägger ni nyårslöften? Jag gör det, men jag delar oftast inte med mig av de, för då tror jag verkligen inte att man kan hålla de. Å andra sida är de flesta av mina nyårslöften inte så mycket löften som mer saker som jag vill göra under det kommande året.

En sak jag vill göra är mina bröst, ja jag vet många tycker det är vansinnigt och förstår inte varför, men det är just det som jag tycker bevisar att det är rätt beslut för min del. Då JAG inte är nöjd, då JAG vill ändra och detta för MIG SJÄLV och inte för andra.

Vilka är era löfte och mål för detta 2010?

xoxo,
Vicky

4 comments:

Unknown said...

Ha en finfin kväll!!

Jenny said...

En bröstoperation skulle jag oxå vilja göra... skulle vilja förminska från D till B =) Men är på tok för rädd med allt som har med sjukhus och operationer att göra så det lär aldrig bli av :(

Vicky M said...

tack Holywood!

@ Jeny: Ja, asså jag vill egentligen inte go bigger, bara better :) Jag har alltid också varit rädd för en massa, som tatueringar, läppförstoringar, tandblekning etc. men har tagit mig i kragen och anser att lite smärta tål man fr den enorma förbättrningen som man får :)

Miss Diana said...

Jag har inget löfte, brukar inte ha det heller. Men hoppas att din slår in i alla fall, det blir ju vad man gör det till så kämpa för det du vill ha gumman.
Kram och gott nytt 2010