Wednesday, March 05, 2014

Tar ni sömnpiller?

Marknadsundersökningar har jag alltid tyckt har varit intressant, eller ja undersökningar överhuvudtaget. Jag har jue haft en hel del problem med att somna under en längre tid, ibland mer och ibland mindre, men jag har alltid varit lite anti mot att ta några sömnpiller (visst har jag tagit det när jag flugit långt eller åkt båt, men inte annars).

Jag är väldigt försiktig med sådana hjälpmedel som ska få en att fungera i "det vanliga livet".  Att bli beroende måste jue vara en katastrof, tänk bara att inte kunna somna om man inte har något piller med sig?!

Min mamma är tyvärr en av dessa personer, hon kan typ inte somna om hon inte tar ett sömnpiller (i och för sig är hennes så svaga att de typ inte ens får mig att somna när jag åker båt till Polen, men iaf...). Och nu för några dagar sedan så berättade min kompis att hennes 22-åriga lillebror måste gå till psykologen och få sömnpiller utskrivna då han inte kan sova annars. Är inte det skrämmande? Hade varit intressant med en marknadsundersöking på ämnet, så man verkligen ser hur många och i vilka åldersgrupper folket är som använder hjälpmedel för att sova. Hade i alla fall jag tyckt.
marketwatch.se

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: