Monday, March 31, 2014

Vad ska man packa i?

Om man vill skicka saker utomlands, kanske en present, vad är då bästa sättet att packa? Låt oss säga att något är omtåligt, glas eller kristall, hur ska man då packa på bästa sätt så att man kan vara säker och slippa oroa sig att kristallen man skickat kommer fram i en del och inte i en massa skinande vassa delar?

Bra emballage är såklart A och O. Sedan bör man fixera objektet med till exempel frigolit eller bubbelplast, eller egentligen båda. Har man ingen frigolit så går det jue bra att fylla ut "tom plats" med tidningpapper eller liknande; det viktigaste är att saken man skickar inte kommer ha plats att flyga runt i paketet och på detta sätt gå i sönder. Om man ska skicka omtåligt så är det även bra att rita ett "glas" på paketet. Vet dock inte om detta ger något eller om paketet bara blir ännu värre hanterat... Vad tror ni?
Ska sälja delar av min Versace Da Vinci 24k servis och undrar hur jag ska skicka saker som soppkaraffen och liknande, inte billiga saker direkt liksom..



xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

2 comments:

Anonymous said...

Jag har jobbat på posten och de skiter i vad du ritar på paketet. Även Chefen slänger glatt iväg alla paket kors och tvärs oavsett hur många glas som är ritade på de

Vicky M said...

typ vad jag tänkte :/