Monday, March 03, 2014

Varför jag använder olika ansiktskrämer

Jag vet att många bara använder en ansiktskräm, elelr en dag- och en nattkräm. Personligen så har jag fyra stycken dagkrämer. WOW, tänker vissa av er, men jag ska förklara mig. Jag har blandhy och eftersom jag reser ganska mycket, så är min hy väldigt olika beroende vad den är med om etc. Detta gör att jag vid olika tillfällen behöver olika sorters krämer. Jag känner min hy väldigt bra och vet "exakt" när jag behöver vad.

Dessa fyra krämer använder jag flitig, radar även upp de efter vilke jag använder oftast.

1. bareMinerals Advanced Protection SPF 20 Moisturizer Combination Skin - Köp Här med 20% rabatt
Detta är min absoluta favorit, använder även deras tinted till vardags (använder jue praktiskt taget ALDRIG foundation, så en tinted moisturizer funkar utmärkt). Denna använder jag som sagt praktiskt taget dagligen, iaf om min hud är "normal".

2. Dermalogica Skin Smoothing Cream. Köp här 
Denna använder jag ofta i samband med resor, före och efter, samt när min hud känns lite glåmig och behöver lite extra. Lagom lätt kräm som ger en perfekt känsla.

En mediumlätt creme som jämnar ut fina torrhetslinjer och lindrar stramhet. Den är förstärkt med fuktbindande hyaluronsyra, skyddande vindruvkärnextrakt och eteriska oljor.
 3. Zuri by Sleek Chapter Five Radiance Boosting Anti-Shine Face Moisturizer SPF30 - Köp här till superpriset 128kr just nu (ord. pris 461kr)
Använder denna kräm när jag känner mig torr, då den är lite fetare och tyngre i konsistensen. Då det även är SPF30 så har jag den gärna nu under vintern/våren/hösten när det är mer sol ute, så jag blir bränd i ansiktet väldigt lätt.

4. Lancôme Hydra Zen Neurocalm Soothing Anti-Stress Moisturising Cream Fluid
Har både denna, som jag föredrar då den är lättare (fluid), sedan finns även den som bara heter cream, som är lite tjockare i konsistensen, men som är mycket lättare att få tag på. Denna anvnder jag när min hud är irriterad, röd, eller bränd.

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: