Monday, April 13, 2015

"Sponsrad video: The head swap prank"


Du ska på en biopremiär, du köper ditt pop corn och din läsk, kanske lösgodis och sätter dig i biostolen. Dags för reklam, aaaah nej tänker du, samma som du sett de senaste gångerna du varit på bio... Men du får dig ditt livs chock när reklamen börjar och du har huvudrollen, hur gick det till? Är detta ett prank? Vem satte dit dig? När publiken i salongen märker att det är deras "grannar" som är stjärnorna i filmen, så blir det ännu mera skratt, du skrattar också, men tycker samtidigt det är lite pinsamt, för vem vet vad "Du" kommer göra i reklamen? Dina "grannar" skratatr, men undrar samtidigt om de kommer att vara med? Är detta starten på ditt nya liv som filmstjärna på vita duken?

NCC har tagit sin reklamfilm ett steg längre, The Head Swap Prank är en superkul grej de körde med under en biopremiär i Stockholm där intet ont anande biofantaster trodde att de bara skulle få se en skön biopremiär, de fick sig något av en chock när de fick se sig själva på vita duken...hehe..

Jag tyckte att detta var sjukt roligt, vad tycker ni? hade ni blivit förvånade, glada eller nervösa om det var er det hände?


.---Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska  

No comments: