Wednesday, July 28, 2010

Finally all the stuff to my new bed have arrived


The mattress came today, so now my sleep can be totally perfect :) I love Hästens

Naturlighet varar längst

Sköna Marquis är en helt naturlig säng. Alla Hästenssängar byggs sedan generationer efter samma filosofi. Bara naturens fina material och våra egna beprövade hantverksmetoder får användas vid tillverkningen.
Hästens unika dubbla patenterade fjädersystem gör Hästens Marquis skönt följsam och avlastar kroppen genom att låta den sjunka ner djupare i sängen samtidigt som fjädringen bär upp och ger stöd längs hela kroppen.

MÅNGA FÖRDELAR
Naturmaterialen har många fördelar – bland annat att de följer och avlastar din kropp och samtidigt låter luften cirkulera medan du sover. Äkta tagelstoppning är ett av de spänstigaste och mest elastiska stoppningsmaterial som finns och håller dig alltid väl tempererad.
Ull fungerar som sängens klimatanläggning. Eftersom ull har en otroligt bra förmåga att både värma och kyla ligger du alltid i rätt temperatur.
Bomull har flera fina egenskaper. Du har säkert märkt att du känner dig betydligt svalare om du en varm sommardag har en skjorta eller blus i bomull, istället för en i syntet. Det beror på bomullens fina ventilationsförmåga. I rätt säng sover du torrt och skönt.

NATURMATERIAL SJÄLVKLART
I Hästens Marquis finns bomull, ull och lin – material som alla kommer från naturen. Precis som du själv. Därför är de så sköna och behagliga att ha nära kroppen.
Från den dagen vi tillverkade vår första madrass har naturmaterial varit självklara för oss. Liksom allt naturmaterial är materialet i Hästens sängar nedbrytningsbart i naturen. Sängen kan återvinnas eller återföras till naturens kretslopp.
Naturlighet varar längst.
xoxo,
Vicky

2 comments:

Daria said...

Przytulny pokoj. Wstaw wiecej zdjec. Pozdrawiam :)

Vicky M said...

no jak wszystko zrobie to wstawie :)