Thursday, July 15, 2010

What's up with my Car?


Måste säga att IFs märkesförsäkring, eller mer exakt Nissan försäkring som det står på våra försäkringspapper har varit allt annat är bra och effektiv. Vet ej om det beror på personen vi blev tilldelad i fallet, som för övrigt är den mest okapabla människa jag haft att göra med och som jag kommer att skicka ett klagobrev på efter att ärrendet är avslutat.

Mitt i det hela gick hon på semester, utan att varken meddela mig eller att föra ärrendet vidare till någon annan, så det bara stod still. Så skulle ni någon gång få en Loella Adolfsson, så be om byte. Efteråt har jag haft kontakt med olika människor där, de har varit hjälpsamma (killar), men de har jue inte fått ärrendet överiskrivet på sig utan allt är jue kvar på denna Loella. Ärrendet lixsom bara ligger, ingen tar tag i det och följer det, utan jag måste ringa stup i kvarten för att något ska hända.

Idag pratade juag med ännu en trevlig kille, Anton, som ringde SOS-Assistance firman och fick reda på att bilen kommer komma till Sverige den 20:e juli, då lär jag jue få ringa igen, för inte lär de höra av sig...


xoxo,
Vicky

No comments: