Friday, April 30, 2010

...

Minns ni när jag förra året skrev om att göra slut med en kompis? Vet inte om ni förstått, men jag har ej umgåtts med denna personen alls sedan dess. Oki, vi har setts lite då och då på samma fester eller så, plus bytat ett par ord via mail eller Facebook, men inget mer. Sedan i onsdags på Psychopartyt kom hon fram och hälsa medan jag stod och snacka med en gemensam killkompis till oss (som typ inte ville låta mig vara i fred under halva kvällen och som berättade att han läser min blogg..hahaha...). Well, iaf så vände jag mig om, pusshälsade på henne, frågade hur läget va, och vände mig åter om för att snacka med killen.

Sedan såg inte jag mer av henne den kvällen, fast jag var jue ganska upptagen, då jag kände typ hälften av allt folk som var där, plus att jag ett antal timmar bara var med en person. Men iaf, det roliga är att jag idag när jag gick ut på Facebook, tänke se vad hon skrivit för status eller så, d.v.s. om hon skvit något om psychopartyt...vad möts jag av? Att hon plockat bort mig från sin vännerlista. Say what? Hur patetiskt är inte det? Och det roliga är att jag inte ens fattar varför. Ville hon att jag skulle umgås med henne där or what?

Jaja, inte så interessant kanske, men jag tyckte det var ganska roligt..haha...


Ikväll är det iaf Matrosen NachtWeekender, där Daisy är en av DJ:sen i Shake´N´Pop, innan dess ska vi ses och fira Magda lite som fyller åt, så blir nog en riktigt nice kväll :D

xoxo,
Vicky

8 comments:

Gunia said...

łaa Vicky ale zabalowałaś sobie heheh u nas majóweczki sie zaczynają.. w mojej wiosce w tym roku lipa bo nam stadion rozdupczyli i na rynku bd cała ta pożal sie boże majówka... jedynym pocieszeniem jest fakt iż ekipa motocyklistów nie zawiedzie i będą w niedziele..
pzdr z gorącej Polski

Anonymous said...

hey vicky!
have u been at the sea?what have u done there? have a wonderfull nice day

Elly said...

It's hard to loose a friend so all I can say is that I'm sorry for you. But you know, she wasn't the first she won't be the last :)
This is Emi, am I right?

Karola said...

Vicky, wyszłaś na tym zdjęciu jak Kendra z Playboya :D
ładnie:)

exklusivvardag said...

Säger hej när jag kikar förbi din mysiga blogg :-)

Anonymous said...

I еѵеry time sрent my half аn houг to reаԁ thiѕ blog's articles or reviews every day along with a cup of coffee.
Also see my web site :: debbiesrelationshipadvice.com

Anonymous said...

hello!,ӏ really like your ωriting very ѕo much!
perсentage ωe keep іn touch extra about youг aгticle on AOL?
I requіrе a specialіst on this area tο solve mу pгoblеm.
Мaуbe that's you! Having a look ahead to see you.
Review my web-site - http://essentialrelationships.com

Anonymous said...

1 Jelly Βean, it doеs loоk lіke Samsung's made the red sub-pixels slightly smaller, 4. As said earlier the Blackberry S III flagship Android 4. The software, Saumsung Kies, which can then be applied to your own projects.