Sunday, April 11, 2010

♥ I LOVE My UGGs ♥

Jag har levt i mina UGGs i vinter. Visst kostar de pengar, men de pengarna har varit så himla välspenderade. Efter sommaren kommer jag öka ut med minst ett par till :)

Sista dagen i Malmö idag. Har gjort lite småärrenden, lämnat tillbaka en del kläder på MQ, då jag igår i värsta paniken 20 minuter innan de stängde slängde mig i bilen för att jag inte hade något att ta på mig för Karro´s middag, och jag hatar dels att prova kläder, speciellt när jag är stressad, så slösade ett par tusenlappar, för att jag tog med det mesta i två storlekar..haha...

Så handlade lite smågrejs idag, Max Factor False Lash (bästa mascaran, förutom Dior Show, som jag även har. Och jag har använt det mesta i alla prisklasser, men False Lash är verkliugen i en klass för sig, plus att den är väldigt billig i jämförelse).

Idag blev det en väldigt casual outfit:
Topp: Bondelid
Leggins: Gina Tricot
Skor: Ugg
Classic Tall

xoxo,
Vicky

2 comments:

Anonymous said...

looking pretty :)
Vicky, are you in touch with the ski-jumpers after the seasnon? like right now?
what are they doing in summer?

Vicky M said...

some of them :) relaxing, travelling, you know just catching up after thye season. some are checking out new equipment. most of them are having a bit over one month vacation and then the preparations for the new season starts again.