Friday, August 10, 2012

Baby Feet?

Fina fötter på sommaren. Det tycker jag man ska ha med ett coolt nagellack. Såg hos den Bittra Blondinen om detta nya som tydligen jättemånga använder nu Baby Foot.  Så nu har jag beställt det. Någon annan som provat det? Jag tycker det verkar sjukt intressant och coolt att typ hela skinnet bara faller av.

Baby foot är Japans mest sålda fot produkt. För mjuka och sköna fötter! Babyfoot gör fötterna mjuka som en baby fot, super enkelt helt utan att du behöver ta fram fil eller kniv. Smörj in babyfot på foten ta på "babyfoot" sockan och låt den vara på i 2 timmar tvätta sen av foten. efter ca en veckas tid börjar döda lager av hud att peela av efter 2 veckor är fötterna som på nytt föda. Babyfoot har blivit en av dom största blogg "snackisarna" på länge, babyfoot är riktigt bra om man vill ha lena fötter.

Den viktigaste ingrediensen i baby foot är fruktsyra, som är mild i förhållande till andra syror. Fruktsyran tränger in i lagren av döda hudceller och verkar på cellstrukturen mellan hudlagrena, detta gör det enklare att peela bort. Babyfoot innehåller totalt 17 typer av naturliga ekstrakt med hög pellande effekt på huden men också för att återföra fukt. Babyfot paketet innehåller allt tillen behandling.
 
Nya fötter
Baby-foot är utvecklat för att ta hand om döda hudceller på foten, som orsakar problem på fotsulan. Man kan få döda hudceller på grund av press, friktion, vikt och träning. Med bay foot är det lätt att få fina fötter hemma, det gör enkelt i två steg först ta på babyfoot på foten låt den vara på i  två timmar skölj av foten, efter 5-7 dagar börjar hudcellerna att peela av efter detta får du en fot som en baby.
xoxo, 
Vicky

1 comment:

Anonymous said...

Hack again?!