Thursday, August 16, 2012

Morgon Nespresso


Sitter vid köksbordet, med en kopp nybryggt Nespresso kaffe (god morgon Heponimake & Glampuss) och kollar igenom pressmaterialet vi fick på press eventet igår. Igår öppnade Nespresso butiken i Malmö och vi var en del personer bjudna till en press frukost i morse där det serverades en del dryck, frukt och mat. Är ingen böna på att äta på morgonen så jag nöjde mig med dricka. Efter ett tag fick vi lite info om själva Nespresso koncernen. 


Efter ett tag fick vi en förhandsvisning av den nya U, Nespresso-maskinen som lanseras i mitten av september.  Och sedan det bästa av allt, kaffet. Vi fick prova en ny kapsel som kommer ut som heter Crealto, en långsamt rostad limited edition grand cru kapsel som jag bara älskade. Jag dricker mitt kaffe vitt, d.v.s. mycket mjölk, zero sugar och få mig att dricka svart kaffe? not gonna happen. Men vi fick smaka den här kapseln som espresso för att känna alla aromerna, utan tillsatser och jag måste säga att det var riktigt gott. Absolut en kapsel som jag kommer köra som en espresso hemma utan något till.

Butiken är sjukt snygg. Är ni intresserade av en Nespresso maskin, eller kaffet, så inns det info att få där eller tt prova kaffet i deras snygga Coffee Room. Skomakaregatan 6, precismellan Baltzar City och Lilla Torg.
Undrat vad som finns i aluminiumkapslarna? Rent kaffe



xoxo,  
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM

No comments: