Saturday, August 04, 2012

OS OS OS (sponsrat inlägg)

Som ni vet så har jag spenderat nästa en hel vecka i London OS. Sverige har jue fått hem ett par medaljer hitintills, dock inget som jag bet:ade på. Under Fotbolls-EM var siten som jag använde för att lägga mina satsningar/bets; betsafe. Jag tycker det är sjukt kul att satsa lite pengar på spel. Alla gillar vi väl lite extra spänning i tillvaron och jag anser att Betsafe är en bra, kul och framförallt enkel sida att vara medlem på.

Det är lätt att följa vad som är på G, lätt att lägga bud och man får en bra översikt över de egna buden och vinster (och eventuella förluster). Under fotbolls-EM blev det ett antal hundralappar på rätt sida. Odds är verkligen ett av mina favoritspel, men man kan även spela olika casinospel såsom black jack, slots och såklart mångas favoritspel Poker.

Det bästa är att alla kan spela då man bestämmer själva hur mycket man vill satsa, så vill man bara spela med enkronor så går det bra...hehe...

Spelar ni något nu på OS? Någon som kanske t.o.m redan har bettat på några medaljer? Hos Betsafe har ni även möjlighet att satsa med mobilen. Bra va? :) Är du en ny spelare så kan du få upp till 1000kr i insättningsbonus på din första insättning. Gratis pengar är alltid bra ;)
 


xoxo, 
Vicky

1 comment:

Anonymous said...

Attractive section of content. I just stumbled
upon your site and in accession capital to
assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
Feel free to surf my website ; บ้านเชียงใหม่