Wednesday, August 29, 2012

Woop Woop träning inför USA


Som ni vet bor jag på Grand Hotel Mercure i Warszawa. Hotellet är riktigt nice. Rummen nystylade, relativt stora och fräscha. Badrummen helt nya. Internet är söligt, men gratis, te, kaffe och gratis mineralvatten finns på rummen vilket är ett plus.

Precis varit nere och käkat frukost och WOW måste jag säga. Megastor fräsch buffé med det mesta man kan önska sig från polska specialiteter, espressomaskin kaffe, kallskuret, fisk, american pancakes, frukt, croissanter, äggröra, bacon, korvar, potatisplättar etc. 

Ett stort plus för att det fanns alkohol, jag bryr mig inte så mycket om likörerna, men champagne. Champagne-frukost är alltid poppis och mimosas tycker jag är sjukt gott på morgonen. Ja, "landet-lagom-Sverige" fasar i panik hur man kan dricka på morgonen. Och nej jag är inte alkis.

Frukosten får 4 av 5. Jag saknade färskpressade juicer. Fruktutbudet kunde varit lite större, det fanns inga half/half eller löskokta ägg, cappuccino var största storleken på kopp som man kunde fixa i maskinen och det fanns inga större koppar för att ta en dubbel eller trippel, så man fick gå 3 gånger. Vilket jag tycker är konstigt för i dagens samhälle dricker alla enorma koppar kaffe. Och det hade varit skönt om kaffet vore serverat och man inte behövde hämta det själv och då kunde man beställa vad man ville ha samt t.ex. välja soya-mjölk elelr lakotosfri etc.  Som på Grand Hôtel i Stockholm :)
Något klen fruktbuffé


Så denna morgonen skålar jag inte bra i cappuccino utan även som lite övning inför min låååånga USA-time med Elina i champagne & mimosas.
Skål på er alla andra global friends också: Sunny Sandy, Heponimaki, Andréa.

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

2 comments:

GlamPuss said...

Yesssss kommer bli sa kuuuul! Ar lojligt excited haha!

Vicky M said...

<3